Activator antirid, GH3 Derma+ Activator antirid, tehnologie bazata pe ioni pozitivi si negativi


Începi să cauți produsele potrivite pentru ca tenul tău să redevină perfect!

forumul ridurilor dintre sprancene

Și dacă ți-aș spune că există un aparat electronic care promite să îmbunătățească proprietățile cremei tale?

Pentru a afla mai exact ce face acest activatorvă invit să urmăriți clipul de mai jos: EDIT: Detaliile despre preț, unde se găsește sau ce cred eu despre activatorul antirid activator antirid fi descoperite în clipuleț Dispozitivul se folosește de tehnologie LED și ION pentru a reduce cearcănele, ridurile și liniile fine și punctele de grăsime, dar și pentru a îmbunătăți circulația sanguină prin microvibrații.

lipici pe față de la riduri

Pentru a activa microvibrațiile este necesar ca părțile metalice - sonda de Ioni vârful și placa de Ioni laterala - să fie în permanență în contact cu pielea, atât pe modulul de curățare cât și pe modulul de hidratare și activare antirid.

Mișcările trebuie executate în următoarea modalitate: Frunte: de jos în sus; Marginea nasului: mișcați ușor pe partea laterală a nasului; Pomeți: de pe partea laterală a nasului înspre pomete; Gură: mișcați ușor în jurul colțului gurii.

zona anti-imbatranire

Mențiuni și recomandări: Fiind un aparat electronic, acesta are nevoie de baterie, mai exact de o baterie tip AAA. Vine echipat cu niste striații care să te ajute să strangi filetul suficient după ce ai pus bateria. Nu priviți direct în sursa de lumină, fie ea albastră sau roșie; Aparatul se oprește singur după 3 minute; Îndepărtați ochelarii, lentilele de contact și bijuteriile înainte de utilizare; Nu utilizați pe ochi și pleoape; Este activator antirid să utilizați activator antirid o dată pe zi; Nu este recomandat în cazul persoanelor care suferă de dermatită alergică, sensibilitate alergică, piele foarte sensibilp sau cu un grad mare de sensibilitate, boli cardiace, piele cu acnee, piele arsă de soare, sarcină sau presiune arterială instabilă; Acest aparat nu este rezistent la apă și nu se poate folosi sub duș; Dacă apar semne de funcționare necorespunzătoare, încetați utilizarea.

pilote formule 1 suisse anti aging

Cât de curioase ați fi să încercați acest activator antirid? Sunteți tentate să îl cumpărați?

smoothie anti-imbatranire rezepte

Aștept comentariile voastre atât aici cât și pe Youtube pentru sugestii, adăugiri sau întrebări. Until next time, yours.

documentar anti-îmbătrânire netflix insulă de plastic