Băsescu, ATAC VIOLENT(justificat) la un ministru PSD: ‘Așa ticăloșie mai rar’

Fostul președinte Traian Băsescu lansează, duminică, într-o postare pe Facebook, un atac extrem de dur la adresa ministrului Educației, Pavel Năstase, după ce acesta a declarat, sâmbătă, că profesorii care nu promovat concursul de directori, dar au ocupat anterior funcţiile respective, să poată fi numiți, temporar, în aceste posturi, până la organizarea unui nou concurs. Această decizie este motivată prin faptul că toate şcolile din România trebuie să aibă, de luni, directori.    „Ticăloşia fără limite de la Ministerul Educaţiei Naţionale
Unul din cele mai importante lucruri pe care le-a făcut Mircea Dumitru – fostul ministru al educaţiei – este legat de organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director de şcoală. 
Rezultatul concursului a fost că 3509 directori puşi de PSD nu au luat examenul şi nu mai pot ocupa funcţia de director de şcoală.
Ce fac prin dispoziţii date în teritoriu noii demnitari de la educaţie Liviu Pop şi Pavel Năstase ?
Nici mai mult nici mai puţin îi repun pe funcţii pe cei 3509 directori care au picat examenul şi îi anunţă pe cei 5405 care au luat examenul de director că sunt doar interimari deci oricând înlocuibili.
Aşa ticăloşie mai rar.”

stiripesurse.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*