Box în Primăria Boldu/În loc de adeverință, a primit o mamă de bătaie de la secretarul Purice

Scene de neimaginat într-o instituție publică s-au petrecut, săptămâna trecută, la Primăria Boldu, unde o localnică venită să solicite o ­ade­verință a fost, inițial, tratată cu refuz de secretarul instituției,

Ionel Daniel Purice, iar apoi cu o mamă de bătaie, după ce femeia i-a reproșat acestuia faptul că nu își face datoria.

Totul a început în momentul în care o femeie din Boldu, în vârstă de 40 de ani, a venit la Primărie și a solicitat secretarului să-i elibereze o adeverință din care să reiasă că pământul pe care îl deține pe raza comunei nu este dat în arendă. Secretarul Purice – cu care, din surse locale, petenta avea conflicte mai vechi – a refuzat-o și i-a cerut să vină altă dată, întrucât este ocupat cu alte treburi. Nemulțumită de răspuns, femeia a mai zăbovit în incinta instituției, cu intenția să intre în audiență la primarul ­Ma­rian Mărgărit. Numai că, în timp ce aștepta pe hol, de la Contabilitate a ieșit o consăteancă având în mână o adeverință similară, semnată de secretar.

Atât i-a trebuit petentei: a intrat val-vârtej în biroul Contabilitate și i-a reproșat secretarului, aflat în respectivul birou, faptul că nu a vrut să o servească. Întrucât discuția și reproșurile au alunecat pe o pantă net defavorabilă secretarului, acesta a renunțat la argumentele prezentate verbal și a trecut la cele fizice, luând-o, pur și simplu, la bătaie pe femeie.

Incidentul este confirmat, parțial, de primarul Marian Mărgărit, care însă susține că nu știe amănunte, întrucât incidentul s-a consumat în alt birou decât al lui.

Imediat după incident, femeia s-a prezentat la Secția 8 de Poliție Rurală – Râmnicelu, unde a depus plângere penală împotriva secretarului Ionel Daniel Purice, pentru abuz în serviciu și lovire. La rândul său, acesta a depus o plângere împotriva cetățenei în cauză, pentru ultraj. Apoi, secretarul Primăriei Boldu a intrat în concediu medical.

De asemenea, victima agresiunii a depus și la Instituția Prefectului, la Comi­sia de Disciplină, o plângere administrativă împotriva secretarului Purice, fapt confirmat de purtătorul de cuvânt al instituției, Iosif Călin.

 

 

 

Sursa:opiniabuzau.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*