Călăul și vânzătorul PNL Buzău ,,Sebi,, Romanescu, lovește din nou in partid

Nici nu au incetat ecourile demisiilor in bloc a doua mari organizatii ca, satrapul PNL Buzau, loveste din nou. Si de aceasta data, a exclus total nejustificat, un numar de patru consilieri ai organizatiei comunale Gheraseni. Prin acest abuz, efectiv, a fost decapitata inca o organizatie care functiona si care, a avut rezultate.

Oamenii din partid sunt socati de comportamentul acestui impostor care, la doi ani de la simulacrul de alegeri interne, a distrus din temelii filiala buzoiana. Disperarea cu care acesta raspunde comenzilor PSD, spun gurile rele, s-ar datora interesului de a-si vedea numele in echipa de conducere a Federatiei Internationale de ping pong. Acest individ, a tradat interesul partidului dar si al electoratului, strict pentru blaturi, probleme si nevoi personale. Sa nu uitam ca, pe langa alte sinecuri, membrii ai familiei lui, lucreaza la A.S.F pe salarii astronomice pentru omul de rand, dar, probabil ,,vocea si talentul,, au facut diferenta la incadrarea pe asemenea functii. Acest bugetar de lux, nu poate intelege ce inseamna liberalism deoarece, absolut tot ce a dobandit in viata sa, a fost rodul blaturilor, a turnatoriilor catre ,,secu,, si altor magarii cu statul. Sa nu uitam, cum a devalizat si ulterior insusit patrimoniul Fundatiei pentru Tineret( hotel, restaurant, gradina de vara, Pub, sali si spatii diverse), cum a acaparat sala campioanei nationale de popice si, din fair play sportiv, a transformat-o in carciuma, distrugand astfel, o disciplina sportiva la care, Buzaul excela.

Desigur, sunt foarte multe de spus despre acest , ,,intretinut,, al PSD, respectiv al serviciilor, insa, am prezentat in mare, doar cateva motive pentru care, acesta este disperat sa-si multumeasca stapanii , actionand din interior, impotriva PNL, impotriva opozitiei, dar si impotriva electoratului, pentru a nu-si perde privilegiile.

Membrii onesti ai PNL, sunt disperati ca acest ,,lingau la clante mari ,, care nu a adus decat dezastru si paguba, este in continuare sustinut de presedintele Ludovic Orban. Acestia au realizat ca Rromanescu se bucura, inca, de sustinere, dupa ce, un alt vopsit, cu functie in partid, beneficiar al mai multor zeci de contracte cu primariile PSD, ruda cu Bigiu, a incercat sa-i ia locul, mergand la Orban sa se autopropuna sef . Bineinteles ca Orban, ca un bun si de turnatori iubitor, l-a dat in vileag pe nefericitul si nepregatitul vopsit gargarist care, in urma cu aproximativ trei ani, candidand la o primarie de municipiu din judet, nu a reusit sa castige nici jumatate din procentul partidului.

Acuzele la adresa impostorului Patlagica Sebastian Rromanescu sunt multiple.Dintre cele mai grave sunt: stoparea oricarei manifestari de opozitie a membrilor, exterminarea organizatiilor puternice, excluderi nestatutare, alungarea adevaratilor liberali din partid, marginalizarea oamenilor care au facut performanta. Oamenii sunt nemultumiti si de faptul ca, de multa vreme, partidul este efectiv condus de soferul si secretara acestuia, (concubina primului). Acestia, au militat la alegerile trecute, alaturi de Adrian Mocanu pe laPSRO si, odata cu revenirea lui Rromanescu de la UNPR, au descoperit ca sunt liberali (probabil, pana cand, Ion Vasile, al carui fin este soferul, o sa le mai ceara sa sustraga niste documente din sediul PNL, asa cum au mai facut) Despre acestea si despre multe altele, mai detaliat, vom vorbi in alte articole, unde vom trata separat si adanc, fiecare subiect.

Nu in ultimul rand, aroganta ciocoiasca si comportamentul de zapciu pe mosia boierului a acestui ,,ajutat,, a indepartat chiar si oamenii cei mai apropiati, promovati tot de el. Toata suflarea PNL Buzau, cu minime exceptii, chiar si cei plecati, asteapta ca Ludovic Orban, sau conducerea PNL, in urma analizei activitatii si a rezultatelor filialei, sa-l revoce de la sefia PNL Buzau. De mentionat faptul ca, profitorul RRomanescu, nu a participat la alegerile locale din 2016, acesta fiind UNPR-ist fruntas deci, cu atat mai putin, ar fi fost indreptatit sa excluda consilieri sau, sa decapiteze organizatii intregi. Orice om, cu un minim nivel al educatiei, al bunului simt si al demnitatii, s-ar fi retras de bunavoie din varful unei structuri politice pe care a distrus-o. Acest individ, a coborat stacheta demnitatii sub cel al unei rame. Nu vrea si nu poate sa priceapa ca, aroganta , nesimtirea, fudulia, sunt trasaturile caracteristice oamenilor prosti, needucati, parveniti. Cel mai probabil, chiar si putinele rezultate din sport vor, fi eclipsate de imaginea cu care, acesta va ramane: tradator, turnator, blatist, distrugator al muncii altora, oportunist, habarnist, impostor, frustrat, corupt.

Nu va fi iertat de nimeni, niciodata, pentru raul facut populatiei judetului prin distrugerea din interior,tradarea si vanzarea PNL, ca partid de opozitie.

Vom reveni cu: declaratii ale unor membrii; documente care atesta legatura sa cu PSD; documente falsificate, folosite in fata autoritatilor judecatoresti si, multe altele.

Alexandru Cristian Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*