Ce îl roagă preotul Negoiță pe Ovidiu Anghel intr-o postare recentă

Intr-o postare recentă pe pagina sa de facebook, preotul Paul Negoiță  face apel la toți candidații de dreapta pentru a susține un  singur candidat și anume, pe cel  mai tranșant  dar și cel mai bine situat.  Citiți in continuare postarea integrală,  preluată de pe pagina acestuia:

,,Este ultima săptămână de campanie electorală. Și eu asemenea multor buzoieni dorim să alegem pentru viitorul nostru și al copiilor. Chiar dacă increderea in clasa politică este deteriorată, totuși de alegerile politice pe care le facem depinde viitorul comunității noastre. De aceea, il rog pe domnul Ovidiu Anghel, cel care s-a dovedit cel mai transant in expunerile publice, să insiste pentru realizarea unei dezbateri intre primii trei candidați. Așa este democratic. PSD -ul a fugit în Buzău de o asemenea confruntare și in urmă cu patru ani. Nu este corect.
De asemenea, îi rog pe candidații care se consideră de dreapta să inițieze discuții generoase pentru a susține un singur candidat. Ideea unei candidaturi doar de dragul ocupării unui loc in consiliul local este o păcăleală. Sa fii consilier local in vremea unor administrații nedrepte și samavolnice implică un risc major.
Ar fi timpul ca alegatorii să vadă o clasă politică responsabilă, matură, capabilă să perceapă interesul comun.
O saptamana frumoasa si plina de intelepciune!,,

Alexandru Cristian Deac

1 Comment

  1. Pai nici nu sunt multi candidati cei pe care ii roaga. Neder-ALDE+Popa-UNPR+Bebe Ionescu (independentul PSD)+Toma-PSD= Barca PSD. Toata lumea la ciolan. A venit tata Ponta si i-a incurajat, le-a dat ok sa mai tina 4 ani Buzaul in mizerie. Ceilalti vor si ei cate un post caldut de consilier. Sa vedem ce o mai fi. Trebuie sa iesim la vot si sa le rasturnam barca!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*