Ceartă pe salariile de la S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” / Opoziția din CLM reclamă lefuri prea mari

Diferende în ședința de consiliu municipal pe marginea grilei salariale de la S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” S.A. Opoziția reclamă faptul că salariile sunt enorm de mari în raport cu profitul „extraordinar de mic” înregistrat de societatea primăriei.Micu Nicolae
Consilierul PDL, Nicolae Micu a avut joi o intervenție în plenul ședinței, remarcând faptul că salariul mediu brut câștigat de angajații societății este de peste 4000 de lei, ceea ce ar însemna că există salariați care încasează chiar și 10.000 de leipe lună: „Raportat la veniturile dumneavoastră, aveți un profit exraordinar de mic. Din banii pe care îi câștigă primăria, mai mult de jumătate se duc către angajați. Personal, nu pot să votez acest proiect”, și-a motivat Micu opțiunea.
În replică, un angajat al societății a arătat că salariul mediu al angajaților de la „Piețe, Târguri și Oboare”nu este atât de mare. Potrivit proiectului de hotărâre, cei 34 de angajați își împart anual suma de 1.720. 000 de lei, ceea ce înseamnă un salariu mediu de 2632 de lei pe lună.
S.C „Piețe, Târguri și Oboare” este o societate aflată în subordine primăriei. Potrivit proiectului de buget, în 2015, ea va cheltui 3.310.000 de lei și va realiza un profit de 38.000 de lei.

sursa:ziuadebuzau.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*