Cine este noua protejată a lui Dragnea și acuzațiile angajaților la adresa acesteia

Recent generalul cu sau fără stele, nici nu mai contează, distinsul Gabriel Oprea a declarat că se retrage din politică. Se retrage la nivel declarativ, pentru că el va continua să existe prin protejații săi pe care a avut grijă să-i instaleze în funcții înalte, plătite evident din banii contribuabililor.

Este și cazul Alexandrei Dobre, fosta lui consilieră care la 22 de ani făcea legea prin MAI, cea despre care s-a zvonit că s-ar fi aflat în mașină alături de el, atunci când polițistul Gigina a suferit un tragic accident în care și-a pierdut viață. Recent aceasta s-a fotografiat alături de Liviu Dragnea și nu a ezistat să popularizeze imaginea. Știe probabil că aceasta este calea… spre o carieră politică de succes. Deja, la doar 24 de ani a fost propulsată într-o funcție importantă la Stat, desigur, despre care veți citi mai jos.

dobreCând Oprea a fost criticat în presă pentru cazul Gigina, Alexandra a postat pe facebook un mesaj revoltător, șters ulterior, în care îi lua apărarea mentorului său.

Cazul Gigina și „doamna” Lucian Mândruță

„Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier. De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta.Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh…De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si at de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor”, spunea Alexandra Dobre pe facebook, citată de Flux24.

Șterge pe jos cu angajații

Dobre-Oprea-IordanescuRămasă fără job, la 24 de ani, tânăra speranță a politicii românești a fost imediat recuperată de PSD și propulsată într-o funcție de director la o instituție de stat, mai exact director al  Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB), aflat în subordinea Primăriei Sectorului 4. Ce a recomandat-o pentru această funcție plătită din bani publici, pentru care, spun angajații, nu a dat concurs?

Talentul și experiența… profesională desigur. Păi nu aceasta este cheia succesului? Dacă privim în urmă vom vedea că mai multe consiliere valoroase pentru lideri de partide au ajuns în cele din urmă chiar miniștri, într-o țară în care incompetența din sectorul public te izbește mai des decât ți-ai dori.

Revenind la tânara Dobre, aceasta de cum s-a instalat în funcție s-a pus cu tunurile pe angajați. Cel puțin așa susține Nicoleta Zagura, unicul expert UNEdobre2SCO din România în domeniul educaţiei artistice pentru copii. Ea este și cea care a ajutat Casa de Cultură din sectorul 4 să-şi adauge în titulatură numele UNESCO, odată cu venirea sa în instituţie şi iniţierea cursului de Educaţie Artistică pentru Patrimoniu, proiect pilot organizat din 2009 în cadrul Centrului Cultural din sector.

„Domnişoara respectivă, protejata domnului Gabriel Oprea, îşi bate joc de angajaţi. Nu numai eu sunt cea care m-am pomenit cu lucrurile în stradă şi chiar mă întrebam dacă să chem poliţia sau nu, fiindcă mi-au dispărut obiecte de mobilier din birou, obiecte personale”, ne-a declarat profesoara.

Întrebată ce va face mai departe, Nicoleta Zagura nu şi-a ascuns dezamăgirea:

„Nu intenţionez să fac nimic. Cred că o să îmi caut de lucru în altă ţară pentru că eu am obosit de lupta asta, deci eu nu mai suport să fiu umilită în felul în care sunt umilită. Am şi eu o facultate, un doctorat. Nu e vorba de diplome fabricate peste noapte, e vorba de muncă. E vorba şi de recunoaşterea internaţională. Acum, în vara anului acesta iarăşi am avut un stand la Conferinţa mondială a Experţilor de Educaţie în Muzee de la Milano, unde am fost aleasă într-un comitet ştiinţific pentru următorii trei ani. Nu cred că o persoană incompetentă, sau un impostor poate fi ales de un for internaţional să facă parte dintr-o structură internaţională atât de importanţă cum este Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM)”, a declarat Zagura pentru epochtimes-romania.com.

Tocmai ați terminat de citit un articol despre o viitoare stea a politicii românești, pe care mulți dintre voi vă veți pune și votul. Mândri că suntem români.

bugetul.ro

A.C. Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*