Cioloș promite anularea modificărilor operate de PSD-ALDE în Justiție și tăierea tuturor pensiilor speciale

Mișcarea Romania Împreună, partidul lui Dacian Cioloș, transmite într-un comunicat de presă că ”se angajează politic să refacă întreaga structura a sistemului juridic pe care PSD și ALDE încearcă sa o distrugă în aceste zile” și ”să taie toate pensiile speciale pe care actuala putere politica le folosește ca mită pentru persoanele aflate în sistem astfel încât acestea să susțină demantelarea justiției. Este o rușine ce fac PSD și ALDE astăzi cu sistemul de justiție. România nu este formată din corupți și infractori și asta se va vedea încă de la următoarele alegeri. Vedem că sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de pușcărie și a rămâne la putere. Distrug sistematic și premeditat sistemul de justiție, pentru că își închipuie că vor scăpa. Mituiesc funcționari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul, într-o disperare fără seamăn și nemaiîntâlnită într-o societate democrată. E o lecție pentru noi, pentru că nu ne putem aștepta la altceva de la niște oameni care cred că bugetul statului le aparține personal și, când sunt puși în fața evidențelor, încearcă să distrugă justiția pentru a nu suferi consecințele”.

”Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui sa iasă de urgență la pensie dacă dorește să beneficieze de actuala pensie specială care i-a fost oferită. În curând, la viitoarele alegeri forțele democratice din aceasta țară vor prelua conducerea politică și vom schimba de urgentă toate aceste măsuri care constituie o mita mascata prin care se cumpără complicitatea unor oameni fără scrupule”, se arată în comunicatul Mișcării România Împreună.

Dacian Cioloș, președintele fondator al formațiunii, avertizează că cei din PSD și ALDE sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de pușcărie și a rămâne la putere, ”distrug sistematic și premeditat sistemul de justiție pentru că își închipuie că vor scăpa, mituiesc funcționari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul într-o disperare fără seamăn și nemaiîntâlnită într-o societate democrată”.

”Fac un apel la oamenii de buna credință din societatea românească, fie că sunt angajați ai statului sau persoane private. Rezistența în fata ticăloșitei este o probă de onoare și demnitate. Este imperios necesar să ne demonstrăm că Romania în anul Centenarului nu este un eșec social. Că nu acceptăm dictatura hoților și a impostorilor. Ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o rușine pe care cetățenii României nu au de ce să și-o asume și să o suporte”, a conchis el.

g4media.ro/digi24.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*