Consilierii județeni din PNL se delimitează de poziția prefectului în războiul Toma – Tescaru

Consilierii județeni ai PNL se delimitează de poziția prefectului Aurelia Mitrea, care a cerut revocarea unei hotărâri a CLM privind „aprobarea modificării Actului Constitutiv al Societății Comerciale «Compania de Apă» S.A. Buzău. Aleșii din PNL se poziționează astfel de partea primarului Constantin Toma în disputa cu directorul Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru.

„Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal – filiala Buzău se disociază ferm de opiniile apărute în spaţiul public, cu privire la apartenenţa şi numirea în funcţia de prefect a judeţului Buzău a doamnei Aurelia Mitrea. Ne delimităm de deciziile luate de această instituţie legată de Compania de apă şi asigurăm locuitorii judeţului Buzău că vom duce aceeaşi luptă de apărăre a intereselor lor faţă de managementul defectuos al acestei societăţi. De asemenea, reiterăm solicitarea de demisie urgentă a echipei manageriale a Companiei de apă. (…) În acelaşi timp, ne solidarizăm cu locuitorii judeţului Buzău, în contextul în care, aceştia vor dori să îşi manifeste nemulţumirea faţă de actuala conducere a Companiei de apă”, se arată într-un comunicat de presă al grupului consilierilor judeţeni ai PNL Buzău.

Reprezentanții PNL în Consiliul Județean Buzău se „delimitează” și de numirea lui Vasile Dinu pe post de director de Cabinet al Prefectului și de numirea Lilianei Brăilă ca purtător de cuvânt al instituției. „Consilierii judeţeni PNL se delimitează de numirile făcute pentru cancelaria prefectului Aurelia Mitrea, în ceea ce priveşte funcţiie de şef de cancelarie şi purtător de cuvânt ale instituţiei”, se mai arată în comunicatul de presă.

Vasile Dinu a fost  consilier personal al președintelui PNL Ovidiu Anghel la alegerile locale, iar acum mai mulți ani, proprietar al unui club  de striptease ce a funcționat în zona Gării Buzău.

stiriebuzau.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*