Constantin Morărașu, candidatul PNL la Nehoiu, lecție de onestitate și bun simț în campanie!

Am fost plăcut surprinși să descoperim că  în această campanie electorală murdară, atât  în dedesubturile ei cât și  la vedere, mai întalnim și oameni de mare bun simț și onestitate,  cărora  nu li se poate reproșa nimic, poate că, doar prea multă  omenie, atât de rară în zilele noastre, mai ales in spectrul politic. Unul dintre aceștia, este candidatul PNL la  funcția de primar al orașului Nehoiu,  Constantin Morărașu. Iată  o postare de  pe pagina sa de facebook  ce nu mai are nevoie de  nici un cuvant din partea noastră:

,,Am ajuns la varsta la care consider ca sunt imun la intoxicari.
Vazandu-mi copiii cum cresc am devenit mai ingrijorat pentru ce se intampla in jurul meu. Orice parinte isi doreste un viitor mai bun pentru copiii sai.
Ce facem cand vedem ca in jurul nostru sunt promovate nonvalorile?
Ce facem cand in jurul nostru vedem cum unii oameni sunt promovati, pentru a servi diverse cercuri de interes?
Lumea merge inainte, iar daca urbea noastra nu se schimba, va ajunge dintr-un oras capusat intr-un oras fantoma.
Incerc sa fiu pragmatic cand spun ca fara un fond solid, educatie si respect nu meriti sa reprezinti un oras.
Suntem bombardati de proiecte la fiecare 4 ani, proiecte pompieristice ce sunt doar vorbe in vant, aruncate fara argumente, fara temei si responsabilitate.
Eu cred ca un om, mai ales un politician, este responsabil pentru actiunile si vorbele sale, iar cand acesta ne aduce un prejudiciu trebuie tras la raspundere.

Sunt inginer, am o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu si stiu ca nu e normal ca lucrarile de reabilitare, de asfaltare, de modernizare sa aiba o perioada de valabilitate.
Mi se pare strigator la cer cum astfel de “proiecte”, pe care noi le finantam din contributiile noastre, ne sunt servite ca mari realizari politice!
Ce mi se pare si mai strigator este faptul ca acestea nu rezista in timp, toate sunt facute de mantuiala, cu resurse cat mai putine, dar cat mai scumpe, de catre firme cu afinitati politice.

In statele cu adevarat europene, oamenii patati, dovediti ca servind alte interese decat cele ale comunitatii pe care o reprezinta, sunt trasi pe o linie moarta.
La noi, din pacate, aceasta traditie a responsabilitatii nu exista! Nimeni nu poate veni la noi in casa pentru a ne invata cum sa facem curatenie!
E nevoie ca noi, membrii comunitatii, sa ne ridicam si sa stopam perpetuarea furtului, a minciunii si demagogiei.
Va invit la vot si va invit ca pentru prima data, sa nu votati pentru afinitatile dumneavoastra, pentru gradele de prietenie sau rudenie ce le-ati dobandit de-a lungul vietii.
Va invit sa votati pentru viitorul copiilor vostri!,,

După lecturarea unui mesaj decent, realist care, fără a jigni sau improșca  cu noroi sau invective des folosite in campanii electorale, sesizăm ca acest om, este de departe,  cu  cateva clase peste ce ne-a oferit și dorește să ne ofere în continuare, clasa politică, nu numai locală. Avem convingerea, pentru binele comunităților, că, astfel de oameni ar trebui să populeze scena politică și administrativă  a județului, dar și a țării.

Alexandru Cristian Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*