Crin Antonescu il girează pe Bușoi în perspectiva Congresului PNL

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu a vorbit despre situația actuală din PNL , dar și despre candidatul pe care îl susține în fruntea partidului, Cristian Bușoi.

Crin Antonescu mizează pe Cristian Bușoi în cursa pentru șefia PNL, deoarece  aduce un aer nou partidului și are un discurs coernet care atrage atenția și interesul.

”Nu sunt consultant de imagine, expert sau ceea ce s-ar numi un antrenor de imagine, dar cred că fiecare om politic ajuns într-o anumită poziție dintre cele mai vizibile își caută și-și găsește mai repede sau mai încet formula optimă de exprimare. Domnul Bușoi este diferit de mine ca temperament, ca mod de abordare în public a unor teme politice, dar ne apropie conținutul opțiunilor noastre fundamentale și convingerilor noastre. Cristian Bușoi nu este, cel puțin până-n acest moment, un politician spectaculos care să atragă, orice ar spune, atenția, dar exprimă coerent și constant mesaje articulate și cred că în primul rând de acest lucru este nevoie când discutăm de persoana sau persoanele care vor reprezenta partidul în perioada următoare. Pe de altă parte, într-o asemenea poziție, cum este cea de președinte al unui partid important, oamenii suferă transformări, funcția schimbă omul, uneori în sens bun că-i potențează discursul și maniera de exprimare.” a spus Crin Antonescu într-un interviu acordat  pentru DCNews.

Liberalul a mai declarat că nu vede o altă persoană în scaunul de președinte al PNL: ”nu cred că PNL dispune în acest moment de oameni care să ofere certitudini. Până la urmă se face o încercare cu fiecare dintre candidați, pentru că nu cred că altcineva oferă garanția, într-o mai mare măsură decât Cristian Bușoi că-și trimite mesajul foarte eficient la oameni.”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*