CTP : ,,Am fost decorat de Pippida,,. Jurnalistul freacă podeaua cu ea

Am fost decorat de Pippida

Sub titlul „Jos labele de pe Șora și Arafat, nemernicilor!”, A. Mungiu Pippidi publică un articol din care extrag fraza: „Cum analiști oficiali care nu suflă niciodată decât în aceeași direcție cu SRI, de genul lui Cristian Tudor Popescu, se dezlănțuie la comandă”.
Carevasăzică, Pippida afirmă că subsemnatul e un subordonat, o unealtă a SRI în spațiul public. Face asta bazându-se cu siguranță pe verificări încrucișate, mărturii și dovezi indubitabile, căci Pippida se autointitulează în tot momentul om de știință internațional – iată cum își începe articolul: „Foarte scurt și pe înțelesul tuturor, că am 5 zile întârziere la predarea articolului Administrație publică și calitatea guvernării pentru Oxford Research Encyclopedia și 50 de studenți la ușă”.
Și acum, că am făcut introducerea civilizată, vine întrebarea: „De unde pastrongâții genitorilor matale ai scos din gușă zisa pesedistă la modă «ăla nu e de părerea mea, prin urmare, sigur e de părerea SRI»”? Ai stat mult rât în rât cu Daniel Dragomir, cu Olguța Vasilescu, Dragnea sau Tăriceanu? Poți să mă faci dobitoc, imbecil, analfabet, e dreptul dumitale, dar ca să afirmi că sunt comandat de SRI, la vârsta mea, după o viață de muncă în presă, trebuie să ai măcar un căpețel de probă, nu, savanto?
Așa, și cum sunt eu analist oficial, madam? Am avut vreo funcție plătită de la buget, am aparținut vreodată vreunei instituții a guvernului, a vreunui partid sau a statului? Cum faci de slobozi cuvintele astea?
Vorbești tu de comandă în presă, Paukerițo? Așa te-am numit în scris, înainte de a fi dată afară din TVR pentru activism politic pestilențial. Nu cred că ai uitat când mă băgai în Jurnalul TVR deoarece îți conveneau criticile mele la adresa prăpăstiilor PNTCD, matale fiind PD-istă…
Deci, arată-mi cum sunt eu teleghidat de SRI, când nu cunosc și nu am întâlnit o singură persoană de acolo, de la Hellvig până la soldatul de pază de la poartă.
Dacă nu ești în stare, atunci rămâi pentru subsemnatul aceeași inteligență isteroidă, toxică și stearpă, care nu va lăsa în urmă decât un delușor considerabil de scârnă.
P.S.
Deși, ar trebui să fiu mândru de calitatea acordată, e aproape o decorație, pentru că sunt pus alături de cei 600.000 de oameni ieșiți în stradă împotriva Ordonanței 13 – păpuși trase de sfori de SRI, potrivit tot zbieretelor Pippidei.

A.C. Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*