Deputat PSD, condamnat definitiv, despre prostestatari: De ce nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa? Sunt pregatit sa ies cu arma sa trag

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu spune ca oamenii care au iesit sa protesteze in Piata Victoriei au fost scosi in strada si manipulati si ca ar trebui sa se intervina cu tunurile cu apa impotriva acestora.

“Pentru ce se mai duc oamenii in Piata Victoriei acum si de ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam un loc in maidan. (…) Nu poti in fiecare zi un loc sa-l transformi intr-un maidan. Sa stea ca prostii in fiecare seara acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au iesit pentru nicio ordonanta. Au fost scosi in strada si manipulati groaznic de cine a avut interes sa ii manipuleze. (…) Multi ies in strada la orice e dat pe Facebook si au fost adusi de la multinationale”, a declarat el intr-un interviu pentru Adevarul.

Mai mult, el afirma ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou.

Acest profitor de pe urma revolutiei trebuie musai examinat neuro-pshihic si, de urgenta retragerea tuturor beneficiilor    dobandite  ca urmare a uzurparii calitatii de revolutionar.

A.C. Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*