Iubitul Elenei Udrea a dat LOVITURA! Mutare în forţă pe piaţa IMOBILIARELOR

Logodnicul fostului ministru Elena Udrea a dat lovitura! Adrian Alexandrov și-a deschis o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare francizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare.

Adrian Alexandrov este broker imobiliar de câțiva ani, iar acum spune că a decis să treacă la un nivel superior în acest domeniu.

“Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, asa ca am preluat franciza Remax, fiind total angajat și încrezător în acest nou proiect. Piața imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult și tranzacționându-se proprietăți la prețuri foarte mari”, a declarat  Adrian  Alexandrov pentru Profit.ro.

El a deschis un birou imobiliar în cartierul Primăverii din București, iar acum își formează echipa, încercând să aducă, după cum susține, unii dintre cei mai buni borkeri din piață. Alexandrov afirmă că în viitor intenționează să înființeze și alte birouri, atât în Capitală, cât și în orașe importante din țară.

Conform jurnalistilor de la Profit.ro, Elena Udrea a declarat că își susține logodnicul în acest business în care crede, chiar dacă ea s-a implicat la un moment dat în imobiliare, fără mare succes. “Personal, nu am avut mari reușite în domeniul construcțiilor, când am încercat. Pentru mine a fost ceva străin de activitatea mea, dar e evident că acum e un moment foarte bun, pentru că piața imobiliară este în plină expansiune”, a spus Udrea

A.C.D / stiripesurse.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*