MĂCEL total în PNL: Se cere retragerea din politică a întregii conduceri

După dezastrul de la alegerile parlamentare, s-au încins spiritele în PNL. În aşteptarea asumării responsabilităţii de către actuala conducere, unele voci din partid cer măsuri radicale. Lucia Varga, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL până recent, solicită demisia întregii conduceri, dar şi renunţarea la mandatele de parlamentari câştigate de cei responsabili de scorul slab.

“Alina Gorghiu a anunțat o conferința de presa pentru ora 12. Sper ca in al doisprezecelea ceas sa isi asume responsabilitatea pentru dezastrul electoral al PNL si sa isi depună demisia impreuna cu toată echipa de conducere . Așteptam demisia secretarului general Ilie Bolojan ,impreuna cu tot secretariatul si demisia primvicepresedintilor PNL care au luat deciziile proaste in comisia de unificare. PNL are nevoie de o alta conducere interimara care sa organizeze cat mai repede Congresul. Așteptam si demisiile din funcțiile de deputat si senator a celor din conducere care s-au salvat pe ei si si-au bătut joc de partid deși am atras atenția ca sunt pe drumul greșit inca de la alegerile locale”, scrie Lucia Varga pe Facebook.

Lucia Varga şi-a dat demisia din fruntea OFL în luna octombrie, după ce nu a mai prins loc eligibil pe listele PNL Bihor. Pentru a calma spiritele, a fost trimisă să candideze la Constanţa, pentru un loc de senator, însă în urma rezultatelor de duminică se pare că nu va intra în Parlament.

La Buzau, liberalii sub  conducerea lui Romanescu au inregistrat cel mai mare esec  din istoria PNL. Dupa ce  actuala conducere   a considerat de cuviinta sa-i inlature pe cei care au reconstruit partidul in urma tradarii lui Bigiu, a  venit randul sa  plateasca pretul prostiei si al lipsei de viziune politica. Romanescu, un individ  fara priza in teritoriu si nici in municipiu a dovedit inca odata, daca mai era cazul, ca este doar un autist politic si un om prea marunt pentru rezultate mari. Acesta se bucura ca a obtinut  un mandat de  deputat intr-un mod facil si nemeritat. Daca ar fi sa ne raportam  la target-ul asumat  (trei deputati si un senator) si rezultatul rusinos obtinut, ar trebui sa renunte  la mandatul de deputat si ar trebui sa  paraseasca  scena politica definitiv. Teodor Atanasiu, un alt personaj  fara priza  la public si de al carui nume se leaga  multe  lucruri negative, coordonat  in aceasta campanie de impostorul, mitomanul  si degeneratul  Anghel Ovidiu, a venit la Buzau pentru a pacali electoratul buzoian deoarece in Alba oamenii nu-i mai acordau girul pentru inca un mandat. De numele acestor trei personaje sinistre se leaga distrugerea PNL la Buzau. Bineinteles ca pe langa acestia, mai sunt si alti  nimici politici care au contribuit din plin la  dezastrul filialei. Cel mai probabil, stiind ca acestia nu au demnitate,  vor fi obligati sa plece ,,de buna voie,,  din partid pentru  a evita  un scandal si  ejectarea lor direct in tomberonul rebuturilor politice.

Alexandru Cristian Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*