MELANIA TRUMP: Picanterii si imagini incendiare cu PRIMA DOAMNA a S.U.A

Donald Trump este noul preşedinte al SUA. Va fi învestit în ianuarie şi se va instala la Casa Albă împreună cu soţia sa, Melania Trump, prima doamnă a Americii.

După o carieră înfloritoare de fotomodel, în care a pozat pentru reviste celebre, printre care Allure, Harper Bazaar, GQ, Vanity Fair, sau Elle, Melania Trump şi-a continuat cariera pe micile ecrane, în talk-show-ul “The View”.

Melania s-a căsătorit cu celebrul om de afaceri în 2005. Cuplul are un fiu pe nume William Barron, născut în 2006.

Melania lucrează îndeaproape cu mai multe organizaţii de caritate precum Crucea Roşie din America sau Fundaţia pentru cercetarea cancerului de sân, relatează rtl.fr. Soţia lui Trump pare gata să-şi îndeplinească cu seriozitate rolul de primă doamnă a Americii.

Soția lui Donald Trump, Melania a devenit cunoscută publicului larg odată cu candidatura soțului la alegerile prezidențiale din SUA. Despre aceasta se știu puține lucruri. Mai exact că este născută în Europa de Est, în Slovenia, că este fost model și că a pozat nud.

A crescut în Iugoslavia comunistă și vorbește 5 limbi străine

Slovenă, Engleză, Sârbă, Germană și Franceză. Melania este și prima doamnă din istoria SUA, născută într-o țară comunistă și a doua născută în afara SUA. Prima a fost Louisa Adams, soția de origine engleză a celui de-al șaselea președinte John Quincy, care a condus SUA între 1825 to 1829.
Melania Trump

Melania Trump

Melania Trump

Photo credit: www.divinecaroline.com

Melania Trump


Melania Trump

Photography by Antoine Verglas

Photography by Antoine Verglas
Melania Trump

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*