Nehoienii reacționează împotriva coruptului Milea: ,, Marș PSD! Marș Milea!,,

In Nehoiu, nu este pentru prima  oară când  anumite  dispute se duc in mediul virtual  prin intermediul  unor  postări in diferite rețele sociale sau bloguri. Iată că și in cazul de față, o astfel de postare atrage atentia asupra pericolului  ce-l reprezintă candidatul PSD Milea, trimis in judecată pentru fapte de corupție, și, care se dorește un semnal de alarmă!  Vă  prezentăm in continuare preluarea integrală a   articolului manifest publicat pe:http://linia20.blogspot.ro
,,Milea PENALUL, știți voi care, limbricul cu dosare penale, este unul dintre copiii cuplului Ponta – Kim Jong Un. A arătat-o din plin astăzi, în timpul marșului PSD.

Într-o demonstrație scârboasă de care numai partidul comunist putea fi în stare, acest penal aflat în pragul pușcăriei ne-a arătat nehoienilor că celebra replică a lui Lăpușneanu: ”Proști, dar mulți…” este de actualitate.

Proștii de la PSD, așa cum remarcăm și din pozele postate de inculpatul Milea Ionuț pe facebook, sunt MERCENARI ADUȘI CU AUTOBUZUL din toate localitățile de pe Valea Buzăului, să ne impresioneze. Așa a procedat PSD și în 2012, deci știm ce urmează: arestarea lui Milea. Noi nu am reușit să înțelegem până la ora asta, poate cititorii noștri reușesc să pătrundă mai ușor misterul, ce vor să demonstreze inculpatul Milea, bolnavul mintal Muzgoci și cățeaua în călduri Genilia, când aduc în Nehoiu, atenție, la alegeri LOCALE, mercenari din alte localități plătiți cu câte 50 de lei? Cei care nu locuiesc aici oricum nu votează în Nehoiu, deci care-i faza? Probabil că au vrut să ne arate că există mulți proști în județ, nu numai în Nehoiu. Deci, iată o veste bună pentru proștii care votează PSD la Nehoiu: nu sunteți singuri, rasa voastră nu a fost stârpită așa cum se credea, ci au fost descoperiți proști și la Pătârlagele, Siriu, Buzău și în alte localități! Pe lângă stafful PSD Nehoiu și Buzău au mai fost prezenți, bineînțeles, amărâții de la AJUTOR SOCIAL aduși cu forța, dar și MINORI care pot fi observați foarte bine în fotografii. Folosirea minorilor cu vârsta sub 16 ani în campania electorală este interzisă. Această contravenție trebuia constatată de către ofiţerii, agenţii şi subofiţerii din cadrul Poliţiei Române şi Jandarmeriei Române, ori tocmai aceștia îi protejează pe proști, așa cum se vede în fotografie. Se autosesizează Poliția și Jandarmeria din Nehoiu, așa cum ar fi legal, existând inclusiv dovezi foto pe pagina de facebook a inculpatului Milea? În Coreea de Nord unde trăim noi și unde legea o face dictatorul Kim Jong Un care este mama lui Milea, ce mai contează o contravenție pe lângă dosarele de corupție ale candidatului PSD Milea Ionuț? Ce importanță are o contravenție sau orice lege din România pentru unul care ne-a furat 29,5 miliarde lei doar în anul 2014? Acest inculpat și gașca din jurul lui nu mai au nimic de pierdut, de aceea fură în continuare fără nicio limită, la capu’ gol!
Marș PSD, Marș Milea, după cum scria un cititor al nostru.
Suntem unul dintre cele mai roșii, adică proaste județe din țară și asta am văzut încă o dată astăzi, dacă mai era nevoie. Nehoiul este la limita județului, sperăm că nu și la limita prostiei. Tinerii nu au niciun viitor aici din cauza proștilor. Iar cei câțiva care au făcut propagandă astăzi alături de cel mai mare penal al Nehoiului ar trebui să se simtă rușinați.
Noi am înțeles două lucruri astăzi și anume că prostia este molipsitoare și că penalii lăsați în funcții, așa cum sunt Milea Ionuț și cei din jurul lui, consilieri locali, județeni etc., sunt deosebit de periculoși. Aviz DNA. Milea Ionuț este celula canceroasă a Nehoiului care trebuie extirpată cu precizie chirurgicală. Cu cât Milea este lăsat mai mult să dezvolte cancerul în orașul Nehoiu, cu atât face mai multe victime și îmbolnăvește mai mult țesut sănătos.
La noi, în Coreea de Nord, INCULPATUL Milea a adus cu japca amărâții de la ajutor social și i-a îmbrăcat în roșu, a mai adus câțiva minori, dar ce contează, și bineînțeles, mercenarii plătiți din alte localități. O mare reușită, un mare succes electoral după unii, probabil că pesedista Salam și-a udat chiloții de plăcere; o pierdere de vreme și de bani din punctul nostru de vedere, o demonstrație de prostie amestecată cu incultură și o dovadă în plus că toți o ducem rău din cauză că ne conduc proștii.,,
 preluare: linia20.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*