Nervozitate maximă în PSD după raportul lui Tudorel Toader, Dragnea își convoacă oamenii la Sinaia

În PSD este o stare de nervozitate maximă, după raportul prezentat de ministrul Justiției, Tudorel Toader, raport care îi privește pe Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr.

Liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, ar fi așteptat de la ministrul Justiției asumarea unei decizii fie ea de revocare, fie de menținere în funcție. Această stare de incertitudine lăsată să plutească în aer de Tudorel Toader generează și nervii la PSD.

Pe cale de consecință, Liviu Dragnea a convocat Comitetul Executiv al PSD și își retrage oamenii în munți. Comitetul Executiv va avea loc la Sinaia, iar plecarea liderilor PSD va avea loc miercurea viitoare. Ședința propriu-zisă va avea loc joi, iar vineri discuții individuale între Dragnea și lideri locali ai PSD.

Tot mai multe sunt vocile din PSD care susțin că decizia lui Tudorel Toader de a nu iniția revocarea Laurei Codruța Kovesi și a lui Augustin Lazăr a fost generată de vizita ambasadorului SUA la București, Hans Klemm.

Liderii PSD trebuie să ia o serie de decizii, atât în ceea ce privește situația din justiție, dar și în alte domenii importante. O lege pe care partidul a promovat-o intens, Legea prevenției, a intrat în dezbatere publică și va ajunge în Parlament. Liviu Dragnea vrea să se asigure că are tot sprijinul oamenilor din partid pentru această lege.

stiripesurse.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*