Nu podul de la Vadu Paşii este marea problemă a senatorului Teodorovici. Arde în altă parte!

Nu, nu prea ințelegem de ce, dar damele se pare ca știu foarte bine din ce cauza se păruiesc pentru cel mai mare crai al politicii noastre dambovitene, economistul Eugen Teodorovici senator de Buzău (importat de PSD). Cu ce fel de lipici s-o da băietul nu stim, dar face victime pe banda rulantă.

Teodorovici (1)
Chipes,  e drept, in jurul acestui Eugen zumzaie roiuri-roiuri de damicele, care mai coapte, care mai tinerele, doar-doar o pune vreuna haturile pe minunatul armasar economic. Cea mai recenta poveste suna cam asa. De la o vreme, „oficiala” iubita a lui Teodorovici este Loredana Constantin, nimeni alta decat fosta doamna Lobont. Cel putin asa lasa sa se creada chiar Eugen, desi, el mai mereu a avut cate alte doua-trei variante mereu la indemana. Bon, dar doamna Constantin avea o prietena, cea mai buna pritena a ei, de fapt, numita doamna Adreea Nicolau. Ele au fost sudate de o amicitie rara intre dame, dar de o durata lunga, poate mai bine de douazeci de ani. Pentru ca nu toate prieteniile se sfarsesc frumos, Loredana Constantin a rupt-o definitiv cu Andreea pentru ca aceasta a ravnit si rezolvat oarece amor cu… armasarul Eugen.

Anderea nicolau Razboi intre prietene in asternuturile lui Eugen Teodorovici

Bref, Andeea s-a insiunat in patul lui Teodorovici, de unde nu prea mai voia sa plece. Dar cine este Andreea Nicolau? Doamna in cauza a fost sotia omului de afaceri Horatiu Nicolau, impreuna cu care i-au nasit pe Valentina Pelinel si Cristi Boureanu. Stiti povestea cu aschia care nu sare departe de trunchi. Se pare ca s-a potrivit si in acest  caz. In timp ce Pelinel il traducea pe Boureanu cu Cristi Borcea, Andreea se distra de minune cu un alt om de afaceri pe nume Stelian  Gheorghe, desi inca avea acte cu Horatiu Nicolau. Despre Horatiu Nicolau va mai amintim ca a patronat si condus canalul Telesport pana sa-l instraineze celebrului Sorin Oividiu Vantu.

Loredana Constantin Razboi intre prietene in asternuturile lui Eugen Teodorovici

La vremea cand Boureanu se hotarase sa divorteze de adulterina Pelinel, Horatiu Nicolau s-a tinut departe de toata povestea. “Avand in vedere ca nu au nimic sa imparta, sunt sigur ca vor ramane in relatii bune. S-au casatorit din dragoste, nu pentru ca el era politician, iar ea fotomodel”, spera  Horatiu Nicolau la acea vreme. Cand insa i s-a povestit cine cu care a gresit, omul de afaceri a replicat, elegant:  “Nici nu vreau sa comentez asa ceva, iar daca aveti poze, nici nu vreau sa le vad”. Nici nu stia ca, undeva aproape, Andreea avea treaba cu Stelian Gheorghe, si el afacerist serios. Ca sa concluzionam: Andreea si-a facut pofta cu Eugen si Loredana a executat-o. Acum ramane de vazut cum o sa-l pastreze pe economist in conditiile in care concurenta are ani tot mai putini si picioare tot mai lungi…

 surse:national.ro sansanews.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*