Pe Boșcodeală îl lasă rece candidatura lui Ion Vasile. În schimb, îl enervează susținătorii acestuia

 Are însă de comentat la adresa parlamentarilor care îl susțin pe acesta.Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, care la alegerile din 19 septembrie pentru șefia filialei județene îl va sprijini pe deputatul Marcel Ciolacu, spune că nu are emoții din cauza  candidaturii fostului senator Ion Vasile. Are însă de comentat la adresa parlamentarilor care îl susțin pe acesta.
Boșcodeală a precizat la scurt timp după momentul în care Ion Vasile și-a înregistrat candidatura că mai mult ca sigur cererea fostului lider al PSD Buzău va fi acceptată de mai marii partidului de la București. În același context, Boșcodeală a adăugat că nu crede că în afară de Ion Vasile și Marcel Ciolacu vor mai fi și alți candidați la alegerile din 19 septembrie pentru șefia PSD Buzău.
Grupul din jurul lui Boşcodeală susţine candidatura deputatului Marcel Ciolacu. Boşcodeală afirmă că parlamentarii Marian Ghiveciu, Adrian şi Victor Mocanu ar fi trebuit să organizeze alegeri în comunele din colegiile pe care le reprezintă şi respinge acuzaţiile acestora că alegerile ar fi organizate pe ascuns.
Boşcodeală susţine că atât Ghiveciu, cât şi Victor Mocanu nu mai sunt membri PSD din cauza rezoluţiei de integritate adoptate la Consiliul Naţional PSD.
Constantin Boșcodeală nu va mai candida pentru funcția de președinte al PSD Buzău întrucât trebuie să-și rezolve problemele pe care le are în justiție.
El este trimis în judecată într-un dosar în timp ce în altul a fost condamnat de o primă instanță iar acum se judecă apelul, la Curtea de Apel Brașov.
stiridebuzau.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*