PMP Buzău se întăreşte pe zi ce trece. PRU s-a alăturat Popularilor Buzoieni

PSD şi anexa lor mai mica PNL incep sa aiba  emoţii, iar, judecand dupa mişcarile politice din ultima vreme au  motive serioase de ingrijorare.

În plină campanie electorală, organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară s-a întărit prin cooptarea întregii conduceri a filialei buzoiene a Partidului România Unită. Astfel, liderul PRU Buzău, Andrei Barac, împreună cu secretarul general al acestei organizaţii, Cătălin Vişan, s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară, unde au fost cooptaţi în forul de conducere judeţean.

 ,,Organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară se întăreşte pe zi ce trece şi suntem bucuroşi că oameni de valoare ni se alătură. Atât domnul Barac, cât şi domnul Vişan, vor face parte din Comitetul Executiv Judeţean şi vor îndeplini funcţii de vicepreşedinţi”, a declarat liderul PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

La rândul său, Andrei Barac, fost candidat al Partidului Româia Unită la Primăria Buzău la scrutinul din 5 iunie 2016, a spus că a ales să se alăture ­po­pularilor buzoieni fără a solicita vreo funcţie şi fără a fi urmărit să se regăsească pe vreuna dintre listele PMP Buzău pentru alegerile parlamentare. El a explicat şi de ce a părăsit organizaţia pe care a condus-o până nu de mult: ,,Trebuie să întărim organizaţia şi trebuie să devenim reprezentativi pentru zona geografică pe care o reprezentăm. Încercarea este aceea de a fi utili societăţii civile prin prezenţa noastră în rândul PMP. Nu am venit aici pentru vreo funcţie, chiar dacă domnul preşedinte spune că are în vedere acest lucru. Lipsa de încredere faţă de ceea ce se întâmplă la PRU şi ­anu­mite incompatibilităţi m-au îndemnat să părăsesc partidul. Deocamdată, doar noi doi am luat această decizie şi fiecare dintre membrii PRU va lua o decizie personală, dacă va veni sau nu alături de noi”, a spus Andrei Barac.

Acesta a facut şi o recomandare buzoienilor în legătură cu modul în care ar trebui să voteze pe 11 decembrie: ,,Sfătuiesc cetăţenii să aibă grijă la două aspecte: să nu voteze PSD şi veneticii. Pentru că ne-am săturat de ceea ce s-a întâmplat în cei 27 de ani. În concecinţă, suntem foarte prost reprezentaţi de clasa politică care a migrat de la un judeţ la altul, pentru că nu au fost capabili să creeze o filiaţie între populaţie şi funcţia de politician”, a mai spus Barac făcand evident aluzie  la lista de candidaţi ai PNL.

A.C.D/presa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*