PMP îi răspunde saltelistei Alina Gorghiu care a declarat că nu va face niciodată alianță cu Băsescu

Alina Gorghiu se jură că niciunul dintre foștii pedeliști care au ajuns în PNL nu l-ar mai vrea pe Traian Băsescu în postura de partener politic. Șefa PNL a declarat că decât să facă alianță cu Băsescu, mai bine stă în opoziție, colegii săi nedorind să dacă ”pact cu diavolul”. Declarațiile liderului liberal nu au rămas fără răspuns din PMP. Chiar președintele executiv al formațiunii i-a dat replica, Eugen Tomac.

”Alinuta Gorghiu ne amenință că “niciodata PNL nu va face aliante cu Băsescu. Mai degrabă ar rămâne PNL in opoziție decât sa se facă pact cu diavolul”.

Aceasta șefa numita, nu aleasa, a “marelui” PNL, este de o ipocrizie ieșită din comun. După ce i-a prostit pe cei din PDL, care i s-au alăturat sperând la funcția de premier intr-un guvern inchipuit, acum Alina crede ca tremura cineva în fata unor aberații rostite fără sens.

Probabil aceasta tovarasa a uitat ca a ajuns în Parlament candidând pe o lista comuna cu Ponta, Dragnea și Ghiță, iar acum ne da lecții de moralitate politica.

Nu vom fi noi cei care vor căuta voturi în Parlament după 11 decembrie. PMP își are drumul sau și va reuși sa-si atingă obiectivul. PNL, în schimb, rămâne un partid fără identitate și fără viziune!”, e mesajul lui Eugen Tomac.

A.C.D

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*