Posturi disponibile la Coca-Cola pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi

Studenţii aflaţi în ultimul an de studiu, absolvenţii de studii superioare şi masteranzii au şansa de a lucra în cadrul Coca-Cola HBC. Compania a lansat cea de-a patra ediţie a programului de Management Trainee „Destination: Management”, adresat studenţilor din ultimul an de facultate, masteranzilor şi absolvenţilor de studii superioare. Anul acesta compania oferă 7 posturi, disponibile în 4 departamente în Ploieşti şi Bucureşti, respectiv: un post în departamentul Financiar, unul în departamentul Planificare şi trei în departamentul Comercial pentru Bucureşti şi 2 posturi în departamentul Producţie pentru Ploieşti. În urma unui proces de selecţie vor fi aleşi 7 trainee care vor lucra în departamentele menţionate.

Această selecţie include şi Şcoala de Business Coca-Cola HBC România, care va avea loc în luna mai şi la care vor participa cei mai buni 21 de candidaţi, aleşi în etapele anterioare. În cadrul acestei şcoli, timp de o săptămână, tinerii vor participa la un program intens de cunoaştere a companiei şi vor avea oportunitatea de a interacţiona cu managerii din cadrul companiei.

Programul de Management Trainee are o durată de doi ani, timp în care aceştia vor parcurge un proces intens de dezvoltare profesională şi personală, care îi va pregăti pentru un viitor rol în cadrul companiei.

Lansat în 2012, “Destination: Management” este un program de dezvoltare profesională accelerată, care se adresează tinerilor cu potenţial. În primii trei ani, au fost selectaţi 29 de tineri absolvenţi, care şi-au început cariera în cadrul Coca-Cola HBC România.

Înscrierile vor avea loc în perioada 24 februarie – 19 aprilie pe site-ul www.cchbcjobs.ro. Procesul de selecţie a candidaţilor pentru poziţiile disponibile are 5 etape, şi anume evaluarea aplicaţiilor, test scris de abilităţi, interviu telefonic, business school, interviu. Odata admişi în programul de Management Trainee, candidaţii vor trece prin cele trei etape ale pregătirii lor pentru viitoarea poziţie: First Level (cunoasşerea companiei şi a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) şi Third Level (gestionarea unei echipe).

sursa:buzaultau.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*