Primarul Toma, unionist și susținător al patriotului George Simion

,,George Simion- europarlamentar? De ce nu?

Ieri 14 februarie 2019 tânărul de 33 de ani George Simion și-a lansat candidatura ca independent la Parlamentul European pentru alegerile din luna mai anul ăsta. 
De peste un deceniu George Simion este simbolul mișcării unioniste din România și din Basarabia.
Pactul Ribentrop- Molotov încheiat de Hitler cu Stalin mai este inca valabil din păcate doar pentru noi și frații noștri de peste Prut.
George Simion are nevoie pentru depunerea candidaturii de 100.000 de semnături la nivel național și dacă le obține, de votul nostru, atunci, la alegerile europarlamentare din luna mai.
Ca primar al municipiului Buzău și ca buzoian, vă îndemn să-l sprijiniți pentru că merită din tot sufletul !
Chiar dacă sunt membru PSD și chiar președinte al organizației municipale, nu pot uita că Buzăul l-a dat națiunii pe Alexandru Marghiloman, cel care a făcut posibilă, din postura de Prim-ministru al României, pe 27 martie 1918, Unirea cu Basarabia.
Anul trecut Consiliul local al Municipiului Buzău a aprobat în unanimitate o declarație simbolică de Unire a Buzăului cu Basarabia ca răspuns a celor peste 140 de localități din Republica Moldova care și-au declarat Unirea cu România. 
Mult succes prietene și sper să fii vocea tuturor românilor pentru Reîntregire în Parlamentul European!
Hai România!,, Acest mesaj a fost postat de catre Constantin Toma pe pagina sa de facebook .

In acest fel, primarul Toma, a atras simpatia unionistilor buzoieni si nu numai.

Unionistii, la randul lor, nu au intarziat sa-l felicite si sa-i transmita respectul lor:,, Respect domnule Toma, unirea face puterea!,,

Alexandru C. Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*