PSD Buzau in clocot // ,,Zilele cutitelor in spate”

Dupa ce ieri v-am prezentat  punctele de vedere sau reactiile  primarului Boscodeala respectiv ale deputatului Ghiveciu, astazi , alte doua personaje politice  si-au facut publice parerile in ceea ce priveste situatia, deloc roza, din PSD:

Victor Mocanu: „Boșcodeală are niște probleme, trebuie înțeles“

Senatorul Victor Mocanu îi dă replica primarului Constantin Boșcodeală făcând a­pel la Statutul PSD: „Domnul Boșcodeală nu cunoaște statutul PSD. Conform statutului, care este lege pentru noi, în cazul unor situații deosebite care duc la demisia sau demi­terea președintelui, conduce­rea organizației este preluată de către deținătorul funcției următoare, respectiv preșe­din­tele executiv. Ca Marcel Ciolacu mai sunt încă 11 vice­președinți. Mai există și varianta statutară a numirii  unui vicepreședinte național pentru a se ocupa de organizație până la organizarea de alegeri. Nici aici nu se în­ca­drează Marcel Ciolacu”, a declarat pentru OPINIA se­natorul Victor Mocanu.

El mai spune că, precum orice parlamentar, își des­fă­șoa­ră activitatea din teritoriu și la cabinetul senatorial de la Râmnicu Sărat, însă a declarat că cel care nu prea este văzut la sediul PSD este în­suși președintele Boșco­deală: „În ceea ce privește acuzația că nu m-a văzut pe la partid nu pot decât să spun că eu îmi desfășor activitatea la cabinetul senatorial de la Râmnicu Sărat. În schimb, ori de câte ori trec spre Râmnic, văd mașinile celor doi (deputații Marian Ghieciu și Adrian Moca­nu, n.r.) în fața sediului PSD. În schimb domnul Boș­co­deală nu a mai fost văzut la sediu de foarte mult timp; este de înțeles, domnia-sa are niște probleme și trebuie să-l înțelegem”, a mai spus senatorul Victor Mocanu.

Marcel Cioacu: „Chestiunea  cu Statutul este o aiureală“

De cealaltă parte, deputatul Marcel Ciolacu susține că invocarea statutului este „o aiureală“, dând exemplu precedentului de miercuri, de la PSD Ialomița: „În cadrul Biroului Permanent Național de ieri a fost numit interimar la Ialomița domul Marian Neac­șu, care nu este preșe­din­te executiv. Chestiunea cu Statutul este o aiureală. Bi­roul Permanent Național pro­pune și votează,  dar văd că ei sunt disperați (senatorul Victor Mocanu, deputații Adrian Mocanu și Marian Ghiveciu n.r.). Eu fac acum echipă cu senatorul de Buzău, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, și vom merge în echipă și în alegerile din partid. Refuzul președintelui Victor Ponta de a accepta demisia domnului Boșcodeală e un lucru normal, ținând cont că sub conducerea sa, PSD Buzău a fost cel mai puternic din toate timpurile“.

Opiniabuzau.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*