Rambo din Irak e spaima jihadiştilor. A omorât mii de terorişti / VIDEO

Toată omenirea s-a speriat de moarte după atentatele Statului Islamic, dar puţină lume ştie că în Irak există un om care e spaima acestora. Rambo producţie 2015 a omorât 1500 de membri ISIS până acum.

Ayyub Faleh al-Rubaie, cunoscut si sub numele de Abu Azrael („Ingerul Mortii” in araba) este un militant irakian care a ajuns in atentia presei dupa ce si-a abandonat cariera de profesor unAzrael s-a inrolat in brigada Imam Ali, o grupare de militanti irakieni siiti, al carui obiectiv e sa distruga Statul Islamic. In contextul in care luptele impotriva jihadistilor s-au intensificat in Irak, Azrael este considerat unul dintre eroii care au ajutat la eliberarea orasului Tikrit, situat la 140 de kilometri nord-vest de capitala Bagdad, din mana islamistilor, potrivit Business Insider.iversitar pentru a lupta impotriva gruparii Stat Islamic.

Aceasta a fost prima dintr-o serie de ample campanii menite sa elibereze teritorii importante din nordul Irakului cucerite de extremistii sunniti. Redobandirea controlului asupra Tikritului va asigura o ruta de aprovizionare pentru o viitoare operatiune a fortelor irakiene pentru a recuceri orasul Mosul, cucerit de militantii extremisti in iunie 2014.

Azrael are in jur de 40 de ani si a facut parte din Armata Mahdi, o militie care a luptat impotriva fortelor americane din Irak. De asemenea, el a luptat si in Damasc, impotriva rebelilor care doreau caderea regimului presedintelui Assad. Azrael a fost vizibil pe retelele sociale si recent, cand a postat o inregistrare in care ii da foc unui terorist ISIS, dupa care ii cioparteste trupul ars cu o sabie, nu inainte de a spune spre camera: „Teoristi ISIS, asta e soarta voastra, o sa va taiem ca pe shaworma”. In alte imagini, Azrael apare manuind diverse arme, sabii sau topoare.

stiripesurse.ro

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*