Rareș Bogdan explodează: ,,Tupeu maxim. Tupeu nesimțit,,


,,Asta e chiar prea tot….. Sincer! Tupeu maxim. Tupeu nesimțit. Sfidare pentru peste 5 milioane de pensionari și alți 3,4 milioane de angajați in companii private, plus 1,4 milioane de angajati in corporații. AM SPUS și repet, cumularea pensiei cu salariul, pensie luată după ce au lucrat la stat, și salariu încasat tot de o companie de stat este o MIZERIE tipic românească. Ăștia pur și simplu nu stiu sa lucreze la o companiei privată, pentru ca acolo nu ii ia nimeni….. Cât sa mai spun, de câte ori și cât timp, Pensiile trebuiesc plătite pe baza de contributivitate, pe baza de contribuitate, NU pe șmecherie! ,,  R.B

Iata ce stire l-a determinat pe ,,Number One,, sa explodeze pe pagina sa de Facebook:

REVOLTĂTOR! Dorneanu încasează de la stat salarii și pensii speciale de 700.000 lei!

Potrivit declarației de avere depuse cu întârziere, la 26 iunie, președintele CCR, Valer Dorneanu, încasează de la contribuabili două pensii speciale și un salariu de președinte al CCR. Împreună, ele i-au adus în 2018 circa 700.000 de lei, adică 150.000 de euro/ an.

Dorneanu primește un salariu de 289.159 lei/ an, iar în 2018 a beneficiat și de diferențe salariale din anii anteriori, diferențe care i-au mai adus 12.650 de lei. 

La acești bani se adaugă două pensii: una de 322.220 de lei și alta, în calitate de fost parlamentar, de 74.424 de lei. 

Valer Dorneanu, fost ministru și deputat PSD, are 74 de ani. În perioada guvernării Năstase, a fost președintele Camerei Deputaților. 

Din 2013 este judecător la CCR și a participat la luarea câtorva din cele mai controversate decizii, favorabile PSD și care au afectat sistemul de justiție din România.

Președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu este și autorul unei cărți de propagandă care abundă în citate din Nicolae Ceaușescu și documente elaborate de Partidul Comunist Român. „Participarea sindicatelor la elaborarea și aplicarea legislației muncii“, apărută în 1981, fusese elaborată „în sprijinul activității organizațiilor de partid, de masă, obștești și a consiliilor oamenilor muncii“, scrie Dorneanu.

Prima frază din „Cuvântul înainte” este: „Partidul (Comunist Român n.r.) nostru a acordat și acordă o atenție deosebită dezvoltării democrației socialiste, considerând-o ca o latură esențială a construcției socialiste.

În acest sens, tovarășul Nicolae Ceaușescu sublinia că «democrația socialistă constituie nu numai o parte inseparabilă a socialismului, ci și o necesitate obiectivă pentru făurirea cu succes a noii orânduiri sociale.

Esența democrației socialiste constă în asigurarea tuturor condițiilor pentru exercitarea de către popor a dreptului său suveran de a participa la conducerea treburilor țării, în antrenarea maselor largi populare și înflorirea societății socialiste»”.

A.C.Deac /surse:Facebook, newsweek.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*