S-a cerut DEMISIA! Șefii PNL Buzău contestați din interior, Bădulescu, îi urechează din exterior!

Dupa conferinta de presa sustinuta joi, la sediul PNL Buzau, de catre cei care au plasat filiala in coada clasamentului national, au inceput sa apara si reactiile din spectrul politic dar, nu numai. Seninatatea cu care Romanescu a prezentat dezastrul ca fiind un succes, ma face sa cred ca acesta, trateaza jurnalistii ca pe niste oameni , total in afara subiectului. Gresit! Absolut toti jurnalistii prezenti la conferinta, cunosc adevarul si au acces oricand la datele electorale. Ca sa minti cu nerusinare, inseamna, nu numai lipsa de respect pentru presa ci, totala lipsa de respect pentru cititori si electorat, inclusiv pentru proprii membri. Nimic, dar absolut nimic din ce au sustinut in cadrul conferintei nu este adevarat. Au camuflat jumatati de adevar in jumatati de raspunsuri si bineinteles, au sarit ca arsi cand au auzit de initiativa unui senator buzoian de a unifica ,, dreapta politica,, la Buzau. Reactii mincinoase au avut si atunci cand au spus ca relatia cu centru este roz si nimeni nu le-a reprosat nimic. Adevarul este ca, departamentul de monitorizare al PNL central, in urma verificarii activitatii filialelor , implicit a conducerilor acestora, Romanescu, cum era de asteptat, s-a clasat pe ultimul loc. Factura pentru aceste ,,realizari,, va fi scadenta dupa turul doi. Dar, poate cel mai bun lucru pentru filiala, vine tot din interiorul partidului si dovedeste ca oamenii, nu mai sunt dispusi sa suporte in fruntea lor niste oportunisti, blatisti, mincinosi si impotenti politic dovada ca, in aceeasi zi, in cadrul unei sedinte de ,,Birou Judetean,, lui Romanescu si celorlalti adjuncti, li s-a cerut DEMISIA. O alta reactie care il pune la punct pe acest vesnic ,,perdant de serviciu,, vine din partea senatorului Badulescu , initiatorul proiectului de unificare a dreptei, care nu a intarziat sa-l taxeze si sa posteze pe pagina sa de Facebook, urmatorul text:

,,Un orgoliu nejustificat de rezultate electorale si lipsa de ratiune risca sa mentina judetul Buzau la fel de rosu ca pana acum.
Azi, 14.11.2019, in cadrul unei conferinte de presa, conducatorul local PNL a refuzat categoric apelul la unificarea fortelor de dreapta si de opozitie la puterea locala pentru a asigura o victorie a acestora (si) in judetul Buzau la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Doresc sa spun doar atat in legatura cu acest aspect: apelul meu s-a adresat adevaratilor lideri, nu celor care nu au putere de decizie. S-a demonstrat inca o data ca orgoliul si interesul personal primeaza in dauna posibilitatii de a scoate judetul din pozitia de Cenusareasa a Romaniei.
S-a consolat cu vesnica scuza spunand ca Buzaul a fost, este un judet rosu. Ar fi adaugat si viitorul (s-a oprit la timp sa nu isi afecteze pozitia) pentru ca parea a recita telegrafic de pe ciorne furnizate de PSD. Uita probabil atunci cand a ales sa arunce cu noroi in ALDE Buzau, ca aici, in judetul nostru, adevarata opozitie a fost acest partid, in timp ce dansul a mimat cu talent lupta impotriva PSD. Uita ca actualul Guvern a fost sprijinit la instalare de cei doi parlamentari ALDE, in timp ce dansul a fost unul singur…
Pacat, pentru ca speram ca in urma apelului meu sa capete ceva intelepciune, dar nu pot spune ca ma asteptam la alta atitudine. Iata de ce organizatia pe care o conduce este in coada tuturor clasamentelor de trei cicluri de alegeri incoace si dupa cum se manifesta va avea surpriza ca Buzaul sa fie impins sub Harghita si Covasna.
Vreau sa multumesc tuturor liderilor politici, consilierilor, presedintilor de organizatii din PNL, PMP, USR, ALDE si PRO ROMANIA care prin mesajele transmise pe diverse canale au aratat ca inteleg necesitatea realizarii acestui proiect care viza acum evitarea vesnicei etichete “Buzau egal judet rosu”.
Desi, exista un conducator a carui atitudine lasa de dorit, apelul meu nu s-a adresat acestuia ci adevaratilor lideri de dreapta si de opozitie, cei din comune si orase care de altfel au inteles importanta acestui moment.
Proiectul continua! ,,

Avand in vedere aceste aspecte si reactii, ne putem face o imagine despre adevarata stare si situatie in care a fost adus PNL Buzau, despre adevarata fata a celor care il conduc si despre adevaratul lor interes. Vom reveni cu dezvaluiri despre angajari surpriza in cadrul unor ministere, despre cum Romanescu promoveaza si angajeaza, la comanda lui Ciolacu, oameni din PSD, in defavoarea propriilor membri!

A.C.Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*