EVENIMENT: Sambătă 2 Martie, capitala Marii Uniri, Alba Iulia, va fi gazda primului congres al noului partid multietnic PHRALIPE

Sambătă 2 Martie 2019, Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu orele 9.30, in capitala Marii Uniri, Alba Iulia, sunt asteptati peste 500 de invitati din intreaga tara dar si din diaspora, la primul congres organizat de la infiintarea acestui partid.

PHRALIPE este un partid de Centru, modern, uman şi umanist, care promovează prin programul său politic 23 de priorităţi şi 22 de capitole de politică naţională şi externă, ca rezultat al aşezării Drepturior Omului în centrul viziunii sale definite în folosul cetăţenilor români de toate etniile, rezidenţi în România, şi în străinătate. PPR militează pentru respectarea Drepturilor Omului, a suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democraţiei.
Acest partid, a fost, încă de la fondare, deschis într-un mod deosebit către diaspora română de toate etniile, invitând permanent la colaborare şi răspunzând pozitiv la apelurile activiştilor politici din diaspora. Scopul comun este o scenă politică naţională şi europeană de o calitate mai bună, mai eficientă şi mult mai aproape de nevoile cetăţenilor de toate etniile.
„Este timpul să trecem la normalitate, să eliminăm discriminarea, atât pe cea negativă cât şi pe cea pozitivă, să construim cu adevărat acea integrare socio-economică folositoare tuturor oamenilor, acea unitate naţională pe care ne-o dorim cu toţii. Faptele trebuie să vorbească de la sine, mai mult decât cuvintele. Prin PPR, noi dorim să transmitem un apel puternic, o chemare decisivă la unitate naţională.
De asemenea, la noi găsiţi programul politic pe care îl aşteaptau românii de toate etniile, de 30 de ani”,  a declarat preşedintele interimar al partidului, care este şi membru fondator, domnul Călin Pădurean, din Alba-Iulia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*