Se strânge laţul. Cristian Tudor Popescu, despre adevărata „veste proastă” pentru Dragnea: Aţi văzut tonul domnului Manda?

Tonul folosit joi de Claudiu Manda, șeful comisiei parlamentare de control al activităţii SRI, – unul respectuos şi cuminte – este „adevărata veste proastă” pentru Liviu Dragnea, a declarat joi seara la Digi24jurnalistul Cristian Tudor Popescu. „Domnul Dragnea aştepta altceva. Speranţa lui de a se scoate cu protocoalele tocmai a fost pulverizată în urma declaraţiilor domnului Manda”.

„Alta e vestea proastă pentru Dragnea, este vorbirea făcută acum de Claudiu Manda după cele nouă ore de interogatoriu cu directorul SRI. Ce e important dincolo de ce a spus Manda e tonul.

Aţi văzut tonul domnului Manda? Manda e foarte respectuos faţă de Hellvig, SRI, or, domnul Dragnea aştepta altceva când a cerut să fie chemat seful SRI în Comisie şi luat la întrebări.

Ce aştepta domnul Dragnea? Să fie scoase şi diabolizate în faţa lumii întregi odioasele protocoale de care are nevoie Dragnea ca să-şi anuleze procesele pe baza acelui argument de maximă stupiditate că dacă era protocol cu SRI nu mai e nimic adevărat.

Or, Manda a fost cuminte şi respectuos, a spus – cred că ne-am lămurit şi cu protocoalele -, cel din 2009 era cunoscut de toată lumea, de tot Parlamentul, inclusiv de Dragnea, sunt 500 – 600 de protocoale semnate din 1990 cu diverse instituţii.

Dragnea ar fi vrut să fie vorba doar de câteva, cu ICCJ, cu CSM, cu cei de la DNA – Dragnea a spus să ancheteze cei de la Parchetul General, că DNA nu mai e, adică Dragnea vorbeşte de o lovitură de stat. Păi această afirmaţie este ea o lovitură de stat. Dragnea, din poziţia de al treilea om în stat, ne anunţă că DNA nu mai există.

E foarte trist pentru Dragnea, după cum l-am auzit spunând pe Manda, adică totul a intrat după acest discurs al lui Manda într-o normalitate a relaţiilor între Comisie şi SRI.

Manda chiar comite blasfemia să spună – poate că protocoalele câte mai sunt vor fi şi ele anulate sau poate că se vor mai face dacă se dovedeşte că sunt necesare.

Speranţa lui Dragnea de a se scoate cu protocoalele tocmai s-a pulverizat”, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

republica.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*