Senatorul Bădulescu face apel pentru unificarea DREPTEI la Buzău

Intr-o postare recenta pe pagina sa de Facebook, senatorul Dorin Badulescu face apel la toate fortele de dreapta din Buzau pentru a-si uni eforturile si a intari pozitia in lupta cu socialistii locali. In conditiile in care, la Buzau, principalul partid de opozitie(PNL) nu reuseste sa se desprinda de coada clasamentului national, din cauza conducerii actuale care este ombilical legata de PSD, solicitarea senatorului este una, mai mult decat justificata.


,,Am finalizat o bătălie, războiul continua! După scorul de aproape 13,5% obținut de Mircea Diaconu in județ, pot sa spun ca proiectul inițiat de mine de unificare a dreptei la Buzau poate detrona PSD și aici. Procentele dreptei la Buzau dau speranțe pentru turul al doilea astfel încât județul nostru sa nu mai fie Cenușăreasa României. Vreau sa mulțumesc prietenilor și colegilor din ALDE care au făcut posibile procente de peste 20% și chiar peste 30% in multe localități din județ. Ați fost adevărați eroi!
Nu vreau ca PSD sa câștige in turul 2 la Buzau și ca om de dreapta, așa cum am fost întotdeauna, ma voi implica personal ca și pana acum sa reușim! Astfel, rog tot electoratul care a sprijinit ALDE, PNL, USR și PMP sa se unească la Buzau și sa detroneze aproape veșnicul PSD de pe locul 1 in mai toate alegerile! Rog electoratul meu personal și pe colegi sa sprijine victoria dreptei in turul al doilea al prezidențialelor la Buzau!

A.C.Deac/ Facebook D.Badulescu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*