Slăbeşti 3 Kg în nici 5 zile >> Dieta cu PEPENE // Efecte pozitive si in cazul disfunctiilor erectile

Ai auzit, probabil, de vedetele care au ţinut dieta cu pepene roşu şi au slăbit în mod miraculos. Dacă vrei să afli mai multe despre această modalitate de a curăţa corpul de toxine şi de a pierde în greutate, citeşte în continuare recomandările specialiştilor.

pepene_rosu_beneficii_sanatate_11900600

Înainte de a urma dieta sănătoasă cu pepene roşu, citeşte informaţiile de mai jos. Dieta cu pepene roşu este un mod grozav de a-ţi detoxifica organismul şi de a slăbi rapid.

Pepenele este un fruct diuretic incredibil – urmând dieta cu pepene timp de 5 zile, îţi vei curăţa celulele corpului de toxine şi le vei lăsa reîntinerite şi împrospătate.

Această dietă raw food (n.r. – cu crudităţi) este foarte uşor de urmat deoarece îţi trebuie doar următoarele ingrediente: pepene roşu şi voinţă. Prin urmare, ar trebui să mănânci aproximativ 450 grame de pepene roşu, de 5 ori pe zi.

Este recomandat, însă, să mănânci chiar mai puţin pepene (aproximativ 340 grame de 5 ori pe zi) dacă ai tensiunea arterială crescută, o proastă circulaţie a sângelui, suferi de nefrită (n.r. – o boală inflamatorie care poate afecta un singur rinichi sau ambii rinichi), gută, boli renale, boli hepatice sau obezitate.

ATENŢIE! Asigură-te că te consulţi cu doctorul tău înainte de a urma această dietă!

Dieta cu pepene roşu şi puterea ei de detoxificare

Proprietăţile diuretice şi dietetice ale pepenelui roşu au fost recunoscute de multă. Specialiştii sugerează să mănânci doar pepeni care sunt bine copţi, deoarece aceştia conţin mai multe vitamine şi minerale şi au cele mai mici cantităţi de nitraţi care ar putea dăuna corpului tău.

Durata dietei cu pepene roşusexi pepene

Această dietă face parte din grupul de mono-diete extreme (acele diete în cadrul cărora îţi este permis să mănânci un singur produs alimentar). Datorită naturii sale,durata acestei diete cu pepene roşu nu ar trebui să depăşească 5 zile.

În aceste zile, îţi vei stabiliza cantitatea de sodiu din organele tale, iar drept rezultat, vei scăpa de excesul de lichide şi toxine din corpul tău.

La modul ideal, ar trebui să încerci să consumi aproximativ 450 de grame de pepene, la fiecare 4,5 kilograme din totalul masei corporale pe care o ai (greutatea ta).

Dacă începi să simţi un disconfort după prima zi de dietă, întrerupe dieta imediat şi consultă-ţi medicul de familie dacă starea ta se înrăutăţeşte. Însă dacă te simţi bine în a doua zi a dietei, continuă acest regim până la final.

Vei putea să pierzi în greutate până la 3,2 kilograme în acele 5 zile de dietă cu pepene roşu. După aceea, continuă cu o versiune mai uşoară a acestei diete timp de încă 10 zile (vezi meniul de mai jos).

Meniu uşor din dieta cu pepene roşu

Micul dejun: 1 bol de fulgi de ovăz cu 1 felie de brânză.

Gustare: 450 grame de pepene roşu

Prânzul: 170 grame peşte, vită sau pui cu 1 farfurie de salată din legume.

Cină: pepene (450 grame pentru fiecare 13,6 kilograme din greutatea totală a corpului tău).

După un total de 15 zile în care ai ţinut această dietă delicioasă cu pepene roşu, poţi să pierzi în greutate până la 6,8 kilograme.

Pepenele rosu nu ingrasa, este gustos si te mentine sanatoasa, ajutand la reducerea inflamatiilor si la ameliorarea astmului, aterosclerozei, cancerului de colon si artritei.

“Un alt argument in favoarea acestui fruct este bogatia lui in citrulina, un aminoacid folosit de organism pentru crearea unui alt aminoacid – arginina -, folosit pentru eliminarea amoniacului din organism si pentru producerea de oxid nitric. Oxidul nitric relaxeaza vasele de sange si ajuta la prevenirea disfunctiilor erectile.”, explica doctorul Laurentiu Luca pentru ziarulring.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*