SURPRIZA DIN SONDAJE. Care este PARTIDUL care a început să CREASCĂ pe ultima sută de metri

Dacă duminica viitoare am avea alegeri parlamentare, PSD ar câştiga detaşat. PMP este unul dintre partidele care a început să crească în sondaje.

Dacă duminica viitoare ar fi alegerile parlamentare, PSD ar face ravagii. Conform unui sondaj intern al unui partid cu mari şanse să intre în Parlament, PSD ar obţine 45% la alegerile din 11 decembrie, dar şi capitalul de popularitate al Gabrielei Firea, care a ajuns la 63% grad de încredere, adaugă voturi, conform stiripesurse.ro.

În rândul partidelor, remarcăm un al doilea sondaj în care PNL se prăbușește abrupt și ajunge la 20%. Surpriza este reprezentată de PMP, care ajunge la 9%, asta după ce în alte sondaje erau cotați la 5-6%.

Clasamentul pe partide:

PSD – 45%

PNL – 20%

PMP – 9%

USR – 6%

ALDE – 6%

UDMR – 5%

PRU – 2%

La capitolul încredere remarcăm scorul foarte mare al Gabrielei Firea, dar și cel al lui Victor Ponta. De asemenea, este de remarcat că Traian Băsescu urcă serios la capitolul încredere și ajunge la 35%

Iată clasamentul pe cota de încredere a liderilor politici:

Gabriela Firea – 63%

Victor Ponta – 50%

Klaus Iohannis – 46%

Dacian Cioloș – 48%

Traian Băsescu – 35%

Călin Popescu Tăriceanu – 34%

Alina Gorghiu – 21%

La Buzau, situatia este mult mai buna pentru PMP, formatiunea populara reusind, conform unor sondaje recente, sa depaseasca PNL. Toate acestea au fost posibile cu ,,ajutorul nemijlocit,, al actualilor lideri  liberali care  nu se bucura  de mare simpatie in randul populatiei   si nici macar de sustinerea propriilor membri. Dupa decapitarea fostei conduceri a partidului si plecarea acestora in PMP, liberalii par sa nu-si mai atenueze din viteza  de picaj nici macar cu parasutele din conducerea centrala a partidului. Mai mult, in acest moment in PNL Buzau s-au conturat doua tabere, una mai penibila ca alta: trupa de latrai si bocitoare a lui Sebastian Romanescu si corul de  impostori si traseisti a lui  Atanasiu Bisboaca, condusa de impostorul de serviciu al Buzaului  Anghel Ovidiu. In aceste conditii nu trebuie sa ai o experienta de  analist politic pentru a trage anumite concluzii. Asa cum zilele trecute unul din liberalii executati de acesti politruci de profesie se exprima pe contul sau de facebook, asteptam  data de 12 decembrie cand unii vor plati facturi  iar altii vor incasa..!

Alexandru Cristian Deac

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*