Tăriceanu atacă dur PNL: ALDE este singurul partid liberal, în vreme ce PNL a rămas doar cu numele.

Lovitură dură pentru PNL, din partea lui Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE a lansat un atac dur la adresa liberalilor, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute după participarea la Şcoala de Iarnă a TLDE care a avut loc la Sinaia. Călin Popescu Tăriceanu a declarat sâmbătă că ALDE este singurul partid liberal, în vreme ce PNL a rămas doar cu numele.

“M-am bucurat de participarea foarte numeroasă. Sunt tineri pe care mulţi dintre ei îi cunosc. Cred că există o certă atractivitate din partea tinerilor pentru ideile liberalismului şi pentru ALDE, care e singurul partid liberal din România. Trebuie făcută o distincţie clară între liberalism şi numele partidelor. PNL îl vad ca pe o fată în casă a statului paralel şi acest lucru îi aduce şi susţinerea, care a ajuns la un nivel critic de 21%. Două partide care aveau 20% fiecare au ajuns să însumeze atât. E reflectarea concretă a slabei susţineri pe care o are: modul în care se poziţionează PNL. Sigur că frica unora din lideri îi determină să fie complezenţi, crezând că vor scăpa. Dacă atât îi duce mintea, n-au decât să continue”, a declarat Tăriceanu.

A.C.Deac

1 Comment

  1. Cine vorbeste de liberalism! O lichea care face jocul PSD-ului! Care sustine programul de guvernare al PSD! Care-si doreste in egala masura modificarea legilor Justitiei, doar pentru a-si scapa pielea! Un smecher al carui loc ar fi, de drept, la puscarie! Senileanu vorbeste de statul paralel??? El habar nu are pe ce lume traieste! Iese si spune ca nu sunt scumpiri cand totul e mai scump. N-or fi scumpiri pentru unul care si-a votat indemnizatie si pensie de lux! Un cabotin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*