UDMR, ATAC MÂRȘAV la STATUL ROMÂN. Este INCREDIBIL cum PREZINTĂ UNIREA, în Anul Centenar

Cu bani din partea unei fundații din Ungaria, UDMR a lansat un site de prezentare a Transilvaniei, „Transylvania Now” (Transilvania acum) în limba engleză în care sunt menționate disputele dintre minoritățile etnice și români, Unirea de la 1918 fiind considerată „o cutremurătoare experiență”.

Duminică, președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat că, pe lângă portal, inițiatorii intenționează să vor să creeze un ecosisistem digital complet, cu social media, cu evenimente și acțiuni de PR.

„Am lansat zilele trecute portalul în limba engleză Transylvania Now la o Conferință digitală organizată la Odorheiu Secuiesc pentru IT-iștii din regiune. Portalul se adresează, în principal, străinilor care știu foarte puține sau deloc despre Transilvania și România, este despre noi dar nu pentru noi. Ideea proiectului datează de peste un an, când am constatat că dacă vrem să comunicăm ceva în exterior avem prea puține povești în limba engleză, nu există site-uri în engleză despre Transilvania și despre comunitatea maghiară de aici. Pe lângă portal, vrem să creăm un ecosisistem digital complet, cu social media, cu evenimente și acțiuni de PR, care se adresează exclusiv străinilor, decidenților politici, influencerilor din Europa și SUA, jurnaliștilor care vor să afle mai multe despre Transilvania și despre comunitatea maghiară. Nu este un site de știri sau un blog turistic, ci este un portal de prezentare a realităților și poveștilor de succes din Transilvania”, a spus Porcsalmi, scrie MEDIAFAX.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*