Un nou tsunami DNA? Degeaba au platit fara sa cracneasca „taxa de politician” pentru protectie

Pana la „tsunami”-ul fatal, prevazut pentru iarna acestui an, a fost deja alcatuit un nou „lot” masiv de „tinte” ale procurorilor: oamenii de afaceri care indiferent cine s-a aflat la Putere, si-au cladit imperii financiare numai din intretinerea, pe bani grei, a relatiilor cu diversi politicieni, potrivit National.

Procurorii si politistii au declansat o ampla operatiune impotriva evaziunii fiscale. Iar strania coincidenta ca marea majoritate a afaceristilor „calcati” pentru comiterea acestui gen de infractiune sunt tocmai „cotizantii” politicienilor corupti poate tine, vorba sefului statului, doar de „ghinion”. Unul cu atat mai crunt cu cat, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, ofiterii SRI specializati in combaterea infractiunilor economice si-au intins serios antenele pentru identificarea si demascarea ulterioara a celor care se vor convinge astfel ca degeaba au platit fara sa cracneasca „taxa de politician”.

Pentru ca, in ziua de astazi, partenerii lor politicieni nu se mai pot scapa nici macar pe ei insisi din „ghearele” DNA, dar sa mai si indrazneasca sa faca vreun gest in favoarea lor…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*