Un oraș din România a decis: Prostituatele sunt așteptate la deszăpezire

Prostituţia nefiind legiferată în Romania, fetele care practică cea mai veche meserie din lume sunt foarte des amendate de poliţişti. Până la întrarea în vigoare a noului Cod Penal prostituţia era infracţiune, însă de la 1 februarie 2014, prostituatele pot primi cel mult o amendă pentru serviciile prin parcari sau la marginea drumurilor naţionale ori europene.prostituata

Multe prostituate au adunat amenzi ce însumează câteva zeci, ba chiar sute de lei.  Unele fete reuşesc, de frica unor măsuri mai drastice să-şi achite amenzile. Este şi cazul unei fete din Curtea de Argeş, prezentat de stirileprotv.ro la începutul acestei luni, care a plecat să lucreze în străinătate pentru că avea o datorie de 34.000 de lei. Aceasta trimite lunar administraiei locale între 1.000 şi 2.000 de lei.

Consilierii locali din Câmpia Turzii au decis la ce cazne le vor supune pe fetele uşuratice:

O alternativă este munca în folosul comunităţii. Astfel, consilierii locali din Câmpia Turzii speră să reuşească totuşi să le pună pe prostituate la treabă. În ultima şedinţă a Consiliului Local, aceştia au decis ca prostituatele condamnate la muncă în folosul comunităţii să fie puse să deszăpezească drumurile sau să împrăştie material antiderapant.

Potrivit ro.blastingnews.com, persoanele care trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii vor lucra, conform hotărârii luate în şedinţa Consiliului Local Câmpia Turzii, la întreţinerea şi curăţenia locurilor de agrement, a spaţiilor verzi, dar şi a altor locuri aparţinând municipalităţii. De asemena, condamnaţii la muncă în folosul comunităţii vor presta activităţi în cadrul spitalelor, şcolilor sau grădiniţelor dar şi la igienizarea albiilor cursurilor de apă, precum şi la alte activităţi în cadrul Primăriei sau a altor unităţi aparţinând acesteia.

onlinereport.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*