USR Buzau , oameni noi cu metehne vechi

  Cum reuseste o formatiune politica noua  sa devina teatrul unor abuzuri, sforarii si executii politice bolsevice care, l-ar face invidios si pe Beria. 

Poate nu ar interesa pe nimeni ce se intampla in bucataria interna a unui partid daca partidele politice s-ar ocupa cu plantarea panselutelor sau cu activitati de voluntariat in diverse domenii precum, salvarea gandacului de Colorado. Insa, un partid politic are  drept scop principal , cel putin declarat, prin alesii sai, promovarea unor politici publice conform doctrinei sale, ce se rasfrang ca actiuni sau legi in  forurile  legislative,  Guvern, administratiile  centrale, respectiv locale, asupra  CETATEANULUI. Un partid politic, mai poate fi si reprezentantul legal constituit al unui grup de interese. Da, despre asta este vorba si nu despre locurile caldute  pe care le-ar putea ocupa niste indivizi, in cadrul administratiilor sus mentionate. La Buzau, un partid relativ nou, care nu s-a evidentiat prin actiuni politice  sau de opozitie decat foarte firav, a devenit teatrul unor  lupte interne bazate pe falsuri, abuzuri, manipulari grosolane, soldate cu executii si victime. Nu am suspectat nici un moment un partid ca USR care, a fost principalul promotor al ideii eliminarii penalilor din functiile publice, sa aiba in fruntea  unei filiale judetene, tocmai genul acela de personaje. Se pare ca, actuala conducere, de teama concurentei interne in ce priveste ocuparea  primelor pozitii pe listele de candidati, din motive imaginare sau inventate,  a inceput sa-si croiasca drum spre pozitia eligibila mult dorita prin excluderi fara drept de apel.

In posesia noastra, au intrat o serie de documente, procese verbale de sedinta unele autentice, altele trucate prin falsuri grosolane (de catre conducere) dar si alte dovezi care confirma ceea ce reclama majoritatea onesta a echipei de la Buzau. Personajele principale ale serialului nostru, fara a respecta ordinea alfabetica sunt: Irinel Carstea, fost membru PMP Tisau, ajuns in USR Buzau prin omiterea acestui amanunt, declarand la inscrierea in USR ca nu a mai facut parte din niciun partid politic. Acest lucru poate fi verificat consultand listele candidatilor din 2016. Tot printr-o minciuna a redobandit si calitatea de presedinte al filialei, declarand in fata biroului politic ca Barna si Cosette, nu au fost de acord cu demisia lui, in acest sens prezentand si o adresa de renuntare la demisie, dupa care, complicii,scuze, colegii sai din conducere  au intocmit ( in fals) o simpla formalitate.  Intre doua fumuri, de tigara, bineinteles, Irinel  si Claudita au mai inventat si niste povesti cu  amante si amanti, demne de ecranizat.  Anexam in sustinerea celor punctate si cateva documente. O sa tratam acest subiect cu toata responsabilitatea pentru ca, acesti oameni nu au inteles ca politica se face pentru CETATENI  si nu pentru  interese marunte, personale, chiar daca asa au vazut la alte partide. Oamenii au votat un partid nou, pentru oameni noi si schimbare. Ori, in ce priveste USR Buzau in care multi si-au pus sperantele, se pare ca metehnele sunt la fel de vechi, ceea ce reprezinta o capcana pentru populatie.

Din episodul urmator: Personajul Claudia Cristea. Cum se masluia si aranja votul prin tabele prestabilite si mesaje transmise pe whatsapp. Rolul Clauditei zis Vulpita in toate sforariile

 Alexandru Cristian Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*