Vechii țaranisti iși strigă disperarea din cauza acțiunilor de distrugere ale impostorului Pavelescu

Puținii  țaraniști autentici care au mai rămas pe baricade să duca steagul creștin-democrației, dus candva cu cinste de Maniu si Mihalache, iși strigă disperarea inclusiv  in mediul online. Aceștia scot la iveală  adevaruri, unele știute, altele nu, despre  acțiunile de distrugere, subminare si devalizare a  partidului si a patrimoniului PNT-CD de către  actualul președinte , impostorul  neobolșevic, Aurelian  Pavelescu.  Iată  apelul  acestora:

,,APEL DISPERAT !

Prin prezentul email va anunt noua isprava a impostorilor de la conducerea PNTCD.
Reusesc ca in timpul cel mai scurt sa piarda sediul PNTCD dela Timisoara, datorita managementului “stralucit” pe care Pavelescu si numitul Moldovan dela Timisoara l-au realizat cu prilejul alegerilor locale. S-au finantat aiurea in campania electorala imprumutandu-se si apoi nu au mai returnat nimic. Acum li se scoate sediul la licitatie, acesta aflat in patrimoniul PNTCD prin cumparare cu mai mult de 10 ani in urma de catre organizatia locala, atunci avand in frunte cu presedintele Ciuhandu. iata cum niste nemernici nepriceputi risipesc ceea ce colegii lor au strans cu greu cu efort si loialitate fata de partid!

Acum Pavelescu se pare ca incearca un nou business pe seama PNTCD, dupa cel reusit la Bucuresti prin vanzarea sediului istoric din str. Clemenceau, de la care in ciuda incasarii oficiale a 420.000 euro, nu a reusit sa plateasca datoriile si sa nu aiba majorari, care initial au fost de ordinul a cateva zeci de mii de euro.
Atasat gasiti notificarea executorului judecatoresc ca la 21 februarie imobilul este scos la licitatie. gasiti si valoarea expertizata a imobilului si valoarea datoriei.
Comparand diferenta de valoare intre valoarea de pornire a licitatiei si valoarea datoriei, intelegeti usor potentialul afacerii! La un pretins CNC d ela Baia Mare, Pavelescu si-a luat aprobarea sa vanda el imobilul, adica nu la licitatie. Asta inseamna, ca si in cazul ticalosiei Clemenceau, ca in baza unui precontract un cumparator ii da banii sa achite datoria dupa care el vinde cu cat “vrea” muschii lui!

V-as ruga pe toti sa ne solidarizam in a condamna aceasta “performanta” pavelesciana si cei care pot ajuta sa nu se faca afacerea sa ajute. Ma adresez, cu deschidere maxima, catre cei care au participat la pretinsul CNC din 9 feb.2018 de la Baia Mare, dovedind caracter si lealitate minima fata de partid, sa ne dea argmente si dovezi sa atacam cu succes in justitie hotararile pretins adoptate acolo. 
In alta ordine de idei pe toti ii invit sa-l paraseasca pe ticalos si sa ne adunam urgent si eficient in PNT Maniu-Mihalache. 
Modul cum s-a desfasurat sedinta, amenintarile proferate si sprijinul pe care cativa ticalosi si ei straini de partid, precum Dinescu de la Arges (aiurea semnatar la vanzarii Clemenceau), il dau, sper ca a facut pe toata lumea ca din interior Pavelescu nu poate fi eliminat.

Celor care cred asa ceva le reamintesc ca Pavelescu nu a putut fi clintit de la conducerea PNTCD, nici macar in situatia in care Vasile Lupu a fost ales presedinte, in conditiile in care el insusi, Pavelescu, a semnat si depus actele la tribunal necesare validarii lui Vasile Lupu ca presedinte PNTCD! Justitia independenta rrrromaneasca i-a dat castig de cauza si a invalidat congresul-Vasile Lupu, in baza spuselor lui Pavelescu care si-a renegat fara rusine in fata instantei, propriile actiuni de organizare a respectivului congres.
Rog pe toti cei care au posibilitatea sa faca publica stirea privind aceasta vanzare, comentand incapacitatea lui Pavelescu de a gestiona problemele PNTCD si actiunile acestuia de a distruge definitiv acest partid istoric cu o istorie atat de glorioasa in slujba Romaniei. 
Mihai Grigoriu,,

Alexandru Cristian Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*