VIDEO: Alinuța Gorghiu, poate incerci aceaste metode pentru atragerea electoratului!

Aflat in criza de resurse umane, morale si de imagine, PNL incearca disperat  sa atraga voturi prin metode care socheaza opinia publica. Dupa ce,, marele partid,, a  cersit participarea pe listele sale a unor  moderatori de televiziune si a altor vedete sau personaje ale vietii mondene, uitand efectiv  de oamenii cu state vechi in partid  care au dus greul in timp,  aceasta formatiune a gasit de cuviinta sa foloseasca un clip  ai carui protagonisti erau Alinuta Gorghiu si un minor. Nimic mai dezgustator! In aceeasi linie putem  observa ca PNL se foloseste  in continuare de imaginea unui premier ,,tehnocrat,, pe afisele sale electorale, Atanasiu si Romanescu la Buzau de fostul primar Nicu I.Constantinescu. Oare  le este rusine candidatilor PNL sa apara pe afise?  Problemele de imagine si  de coruptie  pe care le au ii fac sa se ascunda in spatele unui brand politic  asemeni unor râme?

In acest context, asemeni jurnalistilor de la Comisarul, pentru a atrage cat mai multe voturi, facem urmatoarele recomandări Alinutei Ghorghiu si PNL:

,, Să trecem pragul, Alinuța, să nu mai folosim minori! Iesiți la bataie voi candidații cu ce aveți  si nu vă mai folosiți de alții,, VIDEO

https://youtu.be/wiqmnpXnZ-0

Alexandru Cristian Deac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*