Balsam ochi. Strategy - Balsam Crema Contur Ochi si Buze cu Celule Stem de Argan 15 ml – impactbuzoian.ro


Niciun singur produs nu a fost testat pe animale Nu facem compromisuri aici.

balsam ochi

Absolut toate produsele din magazinul nostru sunt cruelty-free. Înainte de a include o marcă în oferta noastră, ne asigurăm și cu ajutorul producătorului sau furnizorului că nu este testat pe animale.

balsam ochi

Majoritatea produselor noastre au și certificarea Leaping Bunny. Din păcate, testarea pe animale este încă permisă în unele părți ale lumii, dar lucrurile se schimbă încet în bine.

balsam ochi

În consecință, importul de astfel de produse a fost deja interzis în Uniunea Europeană din Suntem siguri că sunteți de acord cu noi - niciun ruj nu ar trebui să lase săruturi sângeroase. Am livrat peste 9,2 milioane de produse în 11 țări diferite Dacă vă spunem adevărul Suntem uimiți de noi înșine de acest număr balsam ochi.

Dar ce înseamnă de fapt acest număr?

balsam ochi

Că super fetele și băieții noștri din depozit au lucrat mult la ambalare. Balsam ochi mulți iubitori de machiaj din diferite părți ale Europei au încredere în noi.

balsam ochi

Chiar dacă familia noastră PINK PANDA continuă să crească în fiecare zi, vă putem promite: Fiecare client este important pentru noi și dorim să avem grijă de fiecare cu o atitudine personală și prietenoasă. Poate iti va placea si.

Balsam (feat. sorateras)