Cearcane crema


Eliminați cearcănele și păstrați-vă aspectul tineresc.

retete pentru riduri

Descoperiți cele mai bune seruri, măști și creme anticearcăn. Cum scăpam de cearcăne? Regimul adecvat de odihnă și somn este baza.

Descriere Specificatii Opinii 0 O problemă comună a aspectului feţe este reprezentată de cearcăne. Cosmeticele ce acoperă cearcănele fac parte din trusa de machiaj a multor femei. Însă, acestea pot fi eliminate natural, cu crema potrivită. Crema anti-cearcăne are nevoie de ingrediente de calitate, atent studiate şi alese. Apoi, mulţumită tehnologiei, acestea sunt combinate în proporţiile potrivite, pentru a te face să te bucuri, atunci când te uiţi în oglindă dimineaţa.

Prevenirea și minimizarea cearcănelor este posibilă și prin îngrijirea corectă a zonei perioculare, cu preparate cu vitamina C, retinol, hidrochinonă și agenți de decolorare.

Alegeți produse cosmetice pentru cearcăne care fortifică, hidratează, cearcane crema și au efect de fermitate și de stimulare a micro-circulației sângelui în zona perioculară, precum: ser pentru ochi, cu efect de lifting, gel pentru ochi, anti-edeme, cremă intensivă anti-cearcăne, mască revigorantă pentru zona ochilor.

rețete de cremă de față anti-îmbătrânire

Uneori însă nici prevenția nu este suficientă. În asemenea cazuri, apelați la un corector anticearcăncare acoperă toate insuficiențele.

Cum apar cearcănele? Uneori, cearcănele sunt un semn de oboseală, alteori pot fi genetice.

riduri sub ochi la vârsta de 18 ani

Așa-numitele pungi sub ochi apar datorită orelor lungi petrecute în fața calculatorului, care obosesc ochii, lipsei de somn, mediului poluat sau nutriției insuficiente. Nu subestimați îngrijirea zonei perioculare și răsfățați-vă cu cele mai bune produse, de la branduri ca Lancôme, Shiseido sau Estée Lauder.

novosvit din riduri