Cremele cosmetice, Vizionare placuta


Generalitati

Nutritive 3. Revitalizante anti-rid 4.

  • Suplimente cu ierburi anti-imbatranire
  • Clasificarea cremelor dermato-cosmetice si modul lor de actiune Clasificarea cremelor dermato-cosmetice si modul lor de actiune Clasificarea cremelor dermato-cosmetice si modul lor de actiune Creme anti-microbiene - se utilizeaza in special pentru dezinfectia pielii si in tratamentul dermatologic extern, acnee, psoriazis; Creme antiinflamatorii - se utilizeaza in tratamentul afectiunilor inflamatorii ale tegumentului cutanat; contin hormoni si cortizon; Creme cu actiune astringenta - sunt folosite ca protector descongestionant, calmant si in afectiuni ca: eczemee, eritem, dermite, arsuri.
  • Embed Size px Text of Cremele cosmetice sunt preparate semifluide care au rolul de a suplini lipsa grƒsimii naturale

Anticelulitice — nu sunt pentru vindecarea celuliteidar ajuta la ameliorarea ei, alaturi de dieta si exercitii specifice. De curatare - exfoliere scrub — creme care contin particule, realizate pentru un masaj fin al pieliiin care particulele purifica stratul pielii de celulele moarte.

Creme cosmetice pentru ten & corp | Ingrediente naturale | Ventussa

In functie de marimea si duritatea particulelor se diferentiaza in creme moi de fiecare zi, obisnuite folosite de mai mult de doua ori pe saptamanaexfoliante pentru corp, exfoliante pentru picioare de obicei sunt cele mai dure. Cu protectie UV — sunt compuse din aloe veraacid p-amino-benzoic, hidroquinona, persol, oxid de zinc si titan si altele.

cremele cosmetice cel mai bun supliment nutritiv anti-îmbătrânire

Ele joaca rol de filtru de culoare. Protective creme de iarna cremele cosmetice sunt bogate in grasimi si contin substante care creeaza un film protector le cremele cosmetice pielii. Protejeaza impotriva temperaturilor scazuteumiditatii scazute, vantului si a altor conditii de vreme care pot afecta tenul.

cremele cosmetice crema cu acid salicilic cerave

Autobronzante — crema creeaza un efect de piele bronzata. Cremele autobronzante contin componente de stimulare a formarii de melatoninacare dau un bronz real, cremele cosmetice dureaza intre 3 zile si o saptamana. Unele creme autobronzante doar coloreaza pielea mai inchis.

Deseori, aceste functii sunt combinate pentru un rezultat mai bun. In cazul folosirii cremelor anti-imbatranire simplu este nevoie de aceeasi atentie ca si in cazul vopsirii parului. Fondul de ten, si alte mijloace tonale spray, crema, pudra.

Cremele tratament Cremele pentru copii creme pentru scutec — sunt creme speciale pentru protejarea pielii bebelusului de urina si fecalele de sub scutec.

Încărcat de

In plus fata de componentele protective acest Crema antirid Christina de creme contine substante care reduc umiditatea talc, oxid de zinc.

Aceeasi lotiune poate combina mai multe functii.

cremele cosmetice masca ochi garnier

Cremele lichide sunt denumite lapte de corp sau creme uneori — lotiuni, cum ar fi lotiunea de dupa bronzare. Unele tratamente, fonduri de ten si creme cu protectie UV pot fi gasite si sub forma de spay.

cremele cosmetice cel mai eficient ser cremă anti-îmbătrânire

Creme speciale Acestea includ cremele de maini, cremele de cremele cosmetice, cremele pentru pielea din jurul ochilor, cremele de ras si altele. Cremele si mastile difera: - prin consistenta; de obicei cremele sunt omogene, iar mastile includ particule mai mari.

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Intervalul pentru crema nu este limitat strict si depinde de tipul de crema. In mod curent, industria produce o mare varietate de creme bune, dar inainte de a fi folosite, persoana ar trebui sa studieze cu atentie compozitia si recomandarile producatorilor.

Totusi, la cererea clientilor, multi cosmenticieni pregatesc independent creme si masti.