Criolipoliza injectabila. Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală


Adio grăsime cu criolipoliza Cea mai rapidă, ușoară și sigură metodă de a scăpa de centimetrii extra de grăsime Criolipoliza este cel mai eficient și mai blând tratament pentru reducerea grăsimii în mod non-chirurgical.

Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. Astfel, se obține criolipoliza injectabila efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare.

CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Clinica SKiN MedSpa este singura clinică din București unde poți beneficia de criolipoliză CoolTech® cu 4 aplicatoare simultan, adică îți vei putea trata chiar și zone în același timp, în doar 70 de minute!

Prin criolipoliză se obțin rezultate uimitoare în ceea ce privește straturile de grăsime localizată, încăpățânată.

De ce să alegi criolipoliza CoolTech® de la SKiN MedSpa?

În medie, se pierd 5 cm în talie în doar 3 săptămâni. Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor criolipoliza injectabila si cercetări clinice criolipoliza injectabila pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente.

De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite. La SKiN MedSpa la fiecare ședință de criolipoliză beneficiezi de 1 ședință gratuită de presoterapie de 60 de minute!

Presodrenajul te va ajuta să elimini mai repede și mai ușor grăsimea eliminată prin criolipoliză.

Chirurgie plastica

Ce este criolipoliza CoolTech? Principiul din spatele dispozitivului inovator CoolTech® este criolipoliza. Procedura de criolipoliza înseamnă distrugerea grăsimii lipoliza prin răcire crio.

La ora actuală este singurul tratament non-invaziv ce poate elimina definitiv grăsimea în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este o soluție aprobată de FDA și considerată o metodă de slăbit cât se poate de naturală.

Aceasta folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și selective la nivelul celulelor de grăsime. Întregul concept se bazează pe o diferență în sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele.

S-a dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea. Prin urmare, la o anumită temperatură se poate îngheța grăsimea, fără a produce nici un fel de daune la nivelul dermului.

CUM FUNCTIONEAZA ?

Criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în Statele Unite ale Americii pentru prima oară în Cum funcționează criolipoliza? Deși nu se înțeleg toți pașii care conduc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, este cunoscut faptul că celulele grase sunt sensibile la frig și mor rapid.

criolipoliza injectabila stohler tours suisse anti aging

Expunerea controlată la frig provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase din zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor produse secundare grase. Odată distrus, conținutul celulelor de grăsime criolipoliza injectabila apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, criolipoliza injectabila următoarele două luni.

Slăbește prin criolipoliză în Satu Mare

Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni. Mai mult, deoarece numărul criolipoliza injectabila grase din corpul nostru masca de fata anti-imbatranire tinta neagra fixat în perioada maturității, celulele grase noi nu se vor reproduce și, prin urmare, nu există nicio șansă să se formeze la loc.

Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse odată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent. Cu toate acestea, celulele grase rămase pot compensa și crește în mărime până la a-și dubla chiar tripla volumul, pe fondul unei vieți sedentare cu excese alimentare.

Criolipoliză (Tg-Mureș)

De aceea, prin criolipoliză cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când tratamentul CoolTech® este combinat cu un stil de viață sănătos. În ce zone ale corpului putem slăbi cu criolipoliza?

Dispozitivul CoolTech® are diverși aplicatori pentru diferite zone ale corpului, toate concepute pentru a remodela o zonă diferită a corpului. Criolipoliza este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului.

criolipoliza injectabila creme anti-imbatranire

Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă. Deși pot fi tratate și alte zone, acest lucru va fi stabilit in funcție de cantitatea de grăsime din zona respectivă. Poți discuta toate opțiunile împreună cu specialiștii noștri în remodelare corporală în cadrul consultației inițiale, care este gratuită.

  1. Criolipoliza Cluj - Clinica Novia Estetica
  2. Aparate de Criolipoliza

De ce este considerată criolipoliza CoolTech printre cele mai eficiente criolipoliza injectabila de remodelare corporală? Rezultatele uimitoare, mulți centimetri în minus și mai puține kilograme atât pentru bărbați cât și pentru femei, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul celor mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate imediate.

Criolipoliza - Medbeauty Clinique

Criolipoliza Cooltech lucrează uniform și nu există riscul să rămână gâlme sau pete, așa cum se întâmpla cu dispozitive de criogenare de veche generație. După tratamentul inițial, oricine poate obține o reducere a stratului de grăsime cu ședințe de tratament suplimentare. Majoritatea celor care apelează la criolipoliză însă au constatat că un pachet de tratament din 3 ședințe îi ajută să își îndeplinească obiectivele.

Remodelare corporala Criolipoliză Tg-Mureș Criolipoliza este o procedura prin care se raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii stratul care se afla imediat sub piele. Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor si in cel al femeilor. Temperatura scade pana la grade Celsius.

Cât durează și de câte ședințe de criolipoliză am nevoie pentru a obține rezultate? O ședință de criolipoliza CoolTech ® durează 70 de minute. Pentru obținerea rezultatelor promise, numărul recomandat este de 3 ședințe pe aceeași zonă, la un interval de 6 săptămâni distanță.

Întrucât corpul uman dispune de un număr fix de macrofage capabile să facă față unui număr dat de celule adipoase moarte, criolipoliza poate trata până la 3 zone ale corpului în aceeași zi. Procesul inflamator, indus prin înghețarea celulelor grase, nu este imediat astfel, va dura circa 2 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii stratului de grăsime.

Dermatologie

Cu toate acestea, la aproximativ 4 săptămâni de la prima aplicare vei vedea o îmbunătățire notabilă, care va fi finalizată complet la 2 luni după tratament.

Ce simți în timpul criolipolizei?

criolipoliza injectabila hiperpigmentarea pielii

În timpul procedurii de criolipoliză, specialistul SKiN MedSpa va identifica zona de grăsime ce urmează a fi tratată și o va acoperi cu o membrană impregnată cu gel rece pentru a proteja pielea. Odată ce dispozitivul este aplicat pe zona cu probleme, acesta acționează prin vacuum, ce prinde practic grăsimea și o îngheață pana la temperatura de — 8 grade, treptat.

Criolipoliza nu este dureroasă, iar la SKiN Criolipoliza injectabila monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Care sunt contraindicațiile criolipolizei?