Demachiant ivatherm


demachiant ivatherm cremă antirid pentru coajă recenzii

Mod de utilizare: Se îmbibă un disc demachiant ivatherm și se aplică pe piele cu mișcări circulare. Se repetă aplicarea până când discheta rămâne curată.

demachiant ivatherm crema anti-imbatranire cu ulei de argan

Nu necesită clătire. Se utilizează o dată sau de două ori pe zi.

demachiant ivatherm apivita crema fata

Ingrediente active: Apa termală Herculane. Ecodermine - conţine polioli naturali Xilitol și Lactilol a căror acțiune selectivă se bazează pe prezența unor enzime care transformă poliolii în zaharuri asimilabile ce stimulează creșterea germenilor saprofiți - benefici, obișnuiți în detrimentul celor patogeni. Prin efectul probiotic stimulează flora saprofită în detrimentul celei patogene, menține în alertă mecanismele de apărare ale pielii.

demachiant ivatherm orenda international anti aging

Sopholiance S - bio-surfactant natural cu acțiune sinergică antibacteriană și seboregulatoare. Nu conține parabeni.

demachiant ivatherm skin pen ii anti-imbatranire

Aplicați pe față, ochi și gât măsând ușor cu o dischetă de demachiere. Prezentare: ml Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

demachiant ivatherm reguli de îngrijire a corpului

Produse similare.