Disparity riduri, 6 Ingrediente Naturale Care Îţi Fac Tenul Perfect


Descriere Detalii Descriere Accelerator pe baza de ceai negru Explorati o lume necunoscuta cu aceasta lotiune intunecata pentru un bronz natural.

disparity riduri masca de ochi pentru cearcane

Amestecul exotic de ceaiuri rare Ceai Negru, Alb si Verde protectie disparity riduri si ulei de Kava calmeaza si hidrateaza pielea in timp ce va aventurati in adancurile culorii. Bronzantul din Trestie de zahar din insule DHA inmoaie pielea, conferindu-i instantaneu un bronz inchis, sexy. Veti lauda miraculosul pom Moringa pentru ca pune in evidenta partea Dvs.

Mai contine: disparity riduri stimuleaza formarea melanineiulei de Monoi si ulei Bora Bora regenerare celularavitamina C impreuna cu uleiul de Palmier reduce ridurileextract de Nuca pentru o culoare instantaneeFucogel agent antibacterian ce inlatura mirosurile neplacute de dupa bronzareMagnalys complex multivi-taminizant si bogat in aminoacizi, esential regenerarii tisulare si Unipertan.

disparity riduri ser anti imbatranire ldara

Destinat persoanelor aflate la primele sedinte ce doresc o culoare instantanee si persoanelor cu pielea uscata pentru o hidratare perfecta. Prezentare: ml.

disparity riduri rezv anti îmbătrânire