Glicerina vegetala


Mai exact, este o substanta care sporeste hidratarea pielii, amelioreaza uscaciunea si reimprospateaza aspectul pielii. In plus, este si un bun emolient, ceea ce inseamna ca poate inmuia pielea. Aceasta proprietate este minunata pentru persoanele care sufera de leziuni cauzate de eczema sau psoriazis. Glicerina are si proprietati antimicrobiene, ceea ce inseamna ca poate proteja pielea de microorganismele daunatoare. In plus, exista o multime de specialisti care sustin ca poate reface pielea afectata si poate grabi procesul de vindecare a ranilor.

Fişă produs Glicerină vegetală - descriere, recomandări Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii și părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinți, șampoane și geluri de duș.

Este ușor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la încălzire.

Crude glycerine purification equipment - Оборудование для очистки глицерина сырца

Glicerina nu este străină organismului uman și astfel, nu provoacă iritații sau alergii. Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substanțe, fiind utilizată în gemoterapie, fitoterapie și homeopatie pentru extragerea principiilor active. Cu glicerină se pot prepara și acasă macerate din plante.

  • Descriere Glicerina Vegetala, ml, M, Mayam [] Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii și părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinți, șampoane și geluri de duș.
  • Glicerina vegetala (M - ), ml, Mayam : Farmacia Tei online
  • Glicerina Vegetala - impactbuzoian.ro
  • Constituția din 1848 elvețiană anti-îmbătrânire
  • Întinereşte tenul matur, cu riduri Hidratează în profunzime având efecte antirid recunoscute Repară țesutul lezat, crăpat sau fisurat Oferă catifelare și elasticitate pielii Ideal pentru a ajuta menținerea apei în celule Formează o barieră protectoare: ajută în hidratarea și protecția pielii în condiții meteorologice care pot duce la uscarea tenului sau a mâinilor Recomandat în prepararea rețetelor pentru curățarea porilor Benefic în tratarea petelor și leziunilor acneice Conferă strălucire și luminozitate tenului Glicerină pentru păr Hidratează în profunzime firul de păr uscat, vopsit Ideal ca ingredient în compoziția șampoanelor, măștilor și balsamelor de păr.

Umectanții, așa cum este și glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag excelenta crema de fata anti-imbatranire din atmosferă în piele. În mod particular, glicerina este substantivă pentru piele, asta înseamnă că după o spălare nu iese de pe suprafața pielii, fiind astfel foarte utilă în produsele de igienă.

glicerina vegetala revizuire machiaj anti-imbatranire

Sinonime: glicerol Proprietăți organoleptice: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicată Densitate: 1. Glicerina este un bun solvent pentru principiile active ale plantelor, iar o concentrație mai mare de glicerină într-un macerat, sporește concentrația substanțelor extrase.

Descoperire și obținere[ modificare modificare sursă ] Glicerina se obține prin saponificarea grăsimiloriar în industrie din apele rămase de la fabricarea săpunuluiprin fermentarea glicolică a zaharurilor. Sintetic se obține din propilena căpătată la cracarea petrolului. Glicerina se întrebuințează la obținerea nitroglicerineirășinilor sintetice, în tăbăcăriela fabricarea hârtieiîn industria alimentarăîn cosmetică și farmaceutică.

Procedură: se amestecă 60 glicerina vegetala de glicerină cu 40 gr de apă pură microbiologic de preferat apă distilatăse adaugă de gr de plantă mărunțită și glicerina vegetala amestecă lent, temeinic. Se adaugă un conservant, cum ar fi Cosgardul sau Extractul concentrat din sâmburi de grapefruit, 0. Maceratul se lasă în repaus timp de zile, amestecând-ul regulat, de preferință zilnic. La final se strecoară și se filtrează într-un flacon curat, dezinfectat.

glicerina vegetala creme anti-îmbătrânire de top pentru 50

Maceratul este indicat să se păstreze la frigider și se poate folosi cca. Există macerate hidroglicerinice care nu sunt conservate dar acestea conțin de regulă un procent de cca.

glicerina vegetala formarea pliurilor nazolabiale

Notă: dacă maceratul este preparat din planta proaspătă, procesul de dezvoltare microbiană este mai accelerat iar concentrația principiilor active este de regulă mai mică; în cazul în care se folosește planta uscată, aceasta este bine să fie măcinată într-o râșniță, iar extractul obținut este mai concentrat și mai stabil microbiologic. Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se păstra la îndemâna copiilor, a nu se aplica pur pe piele, a se feri contactul cu ochii; uz cosmetic.

  • Luni-Vineri: S.
  • Glicerina vegetala ml » Pret 7,90Lei • Puterea Plantelor
  • Glicerina ➡ proprietati si beneficii pentru piele
  • Gel de slăbit anti-îmbătrânire elvețian
  • Прошу вас следовать за .