Ingrijire piele


Livrare gratuită la cumpărăturile minime de RON Rutina de îngrijire a corpului Aveți deja rutina perfectă de îngrijire a pieliidar cu îngrijirea corpului mai aveți totuși probleme?

ingrijire piele

În curând nu va mai fi așa! Alegeți cele mai bune produse pentru îngrijirea corpului și aflați cele mai importante principii pentru îngrijirea corpului și haideți să luptăm împreună împotriva celulitei, a firelor de păr ingrijire piele și a pielii uscate.

ingrijire piele

Faceți cunoștință cu cele mai importante sfaturi legate de rutina body care și aflați cum este cel mai bine să vă îngrijiți corpul. Rezultatul va merita — vă veți putea bucura de o piele reîmprospătată, hidratată și mult mai sănătoasă, din cap până în picioare.

ingrijire piele

Dușul Cu toții știm că dușul face parte din rutina noastră de îngrijire zilnică, dar știți, de fapt, cum să faceți duș corect? Pentru a nu deteriora stratul de protecție al pielii, se recomandă să faceți duș maxim o dată pe zi. Spălați-vă cu apă călduță, nu cu apă fierbinte și faceți duș maxim 5 minute.

ingrijire piele

Alegeți produsele pentru duș în funcție de tipul dvs. Pielea uscată se va bucura cel mai mult de uleiuri de duș emoliente, iar cea sensibilă de creme de duș calmante ingrijire piele de emulsii. Pentru părțile intime recomandăm să folosiți gelul pentru igienă intimă.

ingrijire piele