Intinerirea fetei


Toate femeile își doresc să scape de riduri cu orice preț, iar pentru asta cheltuie, anual, sume impresionante de bani pe produse cosmetice scumpe, însă acestea nu dau întotdeauna rezultatele așteptate.

normaderm anti îmbătrânire imperfecțiune resurfacing carieră rețetă de loțiune de cremă de corp anti-îmbătrânire

Dacă și tu te confrunți cu aceeași problemă, trebuie să știi că există o mască naturală care are un efect de întinerire fantastic. Acesta redă elaticitatea tenului, dar și luminozitatea acestuia. Mai mult, se pregătește foarte simplu acasă din ingrediente ieftine.

produse pentru tratarea buzelor anti-imbatranire tratament pentru cearcanele negre

Cum se face masca de întinerire care te face să arăți ca la 20 de ani Ingrediente: o lingură de pudră de cacao o lingură de miere o lingură de ulei de cocos un sfert de ceaşcă de lapte o lingură de cafea măcinată Mod de preparare: Trebuie să pui toate ingredientele într-un castron și să le amesteci foarte bine, până vei obține o pastă omogenă.

După care, următorul pas este să ștergi bine tenul cu un disc demachiant îmbibat în apă fierbinte ca să cureţi porii în profunzime, potrivit secretele.

tarte anticearcan cel mai bun echipament anti-imbatranire

Apoi, aplică masca în mod uniform pe față, pe gât și intinerirea fetei decolteu și las-o să acționeze timp de 10 — 15 minute. Citește și

laboratoire luc olivier allure anti aging filler buze timisoara