Molecule 04, Escentric Molecules - Molecule 04


crema de fata anti-imbatranire 2021 jeep

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare! Parfumul Escentric Molecules Molecule 04 04 a fost lansat în anul și a devenit rapid un fenomen mondial absolut.

exemplu cv tip suisse anti aging

Succesul acestuia rezidă în compoziția absolut unică, construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism îl face să fie atât de neobișnuit.

Oferte evidentiate

Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie, este creată în laborator în anul Era însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Pe lângă molecula chimică Javanol Geza Molecule 04 a folosit note minunate de grapefruit, labdanum, ienupăr, osmanthus și astfel a realizat o capodoperă olfactivă.

În ciuda numărului mic de componente, apa de toaletă Molecule 04 nu sună monoton. Dimpotrivă, aroma este aprinsă și contrastează cu căldură și prospețime, entuziasm și blândețe.

it cosmetics pa roșeață cremă anti-îmbătrânire

Parfumul Escentric Molecules este persistent și este destinat pentru persoanele, care sunt în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma inedită formează pe fiecare piele o poveste aromatică irepetabilă. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza.

  • Crema antirid biotherm
  • Shanez merlan si crema anti-imbatranire
  • Livrarea produselor Livrare gratuită la sute de produse Constant vom alege produse care, indiferent de preț, vor beneficia de livrare gratuită direct la adresă — doar urmăriți atent ofertele noastre.
  • Preparate pentru ridurile frunții
  • Remedii riduri frunte

Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă. Despre noi.

cele mai bune uleiuri de corp anti-imbatranire